Жена от Радомир заплашва полицаи, че ще ги зарази със СПИН

0
Ритала и блъскала патрулката, хвърлила запалена цигара по полицаите
Ритала и блъскала патрулката, хвърлила запалена цигара по полицаите

Районна прокуратура – Перник внесе за разглеждане в съда обвинителен акт срещу Димитър Д. и Рая Г.

На 24 юли 2016 г., в Радомир, обвиняемият Д. обиждал полицаи и ги заплашил: „познавам всички съдии и прокурори“, „ще ви купя всичките“.

Същия ден, в сградата на РУ – Радомир, той се заканил да ги „уволни“ и да си „търсят нова работа“, с цел да ги принуди да не изпълнят служебните се задължения, свързани с изготвянето на писмена заповед за задържането му.

Неговата съучастничка в престъпленията – Рая Г., също отправила по адрес на полицаите обидни думи и изрази, нанесла удари с крака и ръце по служебния автомобил и хвърлила запалена цигара по тях.

Агресивната жена заплашила служителите на реда, че е „болна от СПИН и ще ги зарази умишлено, ако я доближат“. Подобно държане продължило и по време на транспортирането й от Радомир до сградата на 01 РУ ОД на МВР- Перник. Впоследствие обвиняемата нанесла удари с крака и ръце по вратата на помещение за настаняване на задържани лица – килия № 4, хвърляла предмети, предоставени й за лично ползване, крещяла и викала. С непристойните си действия жената целяла да принуди служителите на реда да не изпълнят задълженията си и да не задържат лице, обявено за издирване.

Предстои делото да продължи в съда.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари