Жена носи годежния си пръстен цяла година, без да подозира за това

4
Чакай малко! Пръстенът е бил там през цялото време?!
Чакай малко! Пръстенът е бил там през цялото време?!

Австралийка носила годежния си пръстен в продължение на година и половина, без да подозира, пише сайтът Bored Panda, цитиран от Нова телевизия.

За да направи изключително оригиналното предложение за брак, приятелят на Анна – Тери, трябвало да пази тайната, докато настъпи подходящият момент да падне на колене.

За първата годишнина от началото на връзката им младият мъж изработил и подарил на любимата си дървено колие от бор Хуон (тасманийско дърво). В сърцевината на бижуто Тери скрил годежния пръстен. Анна го слагала на врата си почти всеки ден. А половинката й чакал деня, в който двамата ще се отправят на пътешествие до пещерата Смоо. В превод ироничното значение на името й е „нещо скрито”.

Пред входа на пещерата Тери помолил Анна да му да даде колието. Разтворил го с помощта на нож, коленичил и показал ценното тайно бижу на дамата на сърцето си.

Чакай малко! Пръстенът е бил там през цялото време?! Можех да го изгубя, идиот такъв”. Това били първите думи на развълнуваната годеница, след като видяла откъде Тери вади пръстена.

Цялата случка била заснета, а впоследствие мъжът монтирал и видео от незабравимия момент. Вижте го:

Източник: Нова Телевизия
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари