ЗАСУКАНИ ПАРАШУТИСТИ И ПАРАШУТИСТКИ В РУСЕНСКИТЕ ЛИСТИ

8
Русенският депутат трябва да е русенец
Русенският депутат трябва да е русенец

Защо водачите на листи в Русе не са русенци, а са парашутисти от София, от Варна, от Дулово, от Бяла, от с. Червена вода и от незнамкъдеси?

Защо тези хорица не се кандидатират от родните си места, и там да се изявяват като велики политици и борци за правда, пита акад. Петър Иванов в Свободно слово

Как тези хора ще защитават интересите на русенските си избиратели от дистанция?

Сред тях има и персони с оригинална сексуална ориентация, в листите има агенти на ДС, хора с недобро психично здраве и т.н., които се правят на дръж ми вуйчо каскетя, и преди изборите не спират да ни баламосват със захаросани приказки (сякаш сме малоумници) колко културен и красив бил градът ни и колко ние, русенците, сме умни, будни и прогресивни, как те пък щели да ни оправят икономиката, екологията, здравеопазването, образованието, културата, абе всичко.

Айде холан!

Според мен русенският депутат трябва да е русенец, да не е дуловчанин или селянин от Червена вода, да притежава доказани способности, да не е агент на ДС, да не е крадец, да не е лъжец и мошеник, да е хетеросексуален, да не е участвал в управлението на ГЕРБ, БСП, ДПС, СДС и ВМРО, да познава и да обича истински Русе.

Русенци не гласувайте за партиите с парашутисти!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари