Защо "татуираните анаболни батки и силиконовите красавици" станаха модел на поведение?

2
Според Антон Койчев с протестите в страната самото общество се е събудило и се е огледало в себе си
Според Антон Койчев с протестите в страната самото общество се е събудило и се е огледало в себе си

Според Антон Койчев с протестите в страната самото общество се е събудило и се е огледало в себе си

"Не допускам недобросъвестност на колега - да е видял някакви травми и да не ги освидетелствал. Броят на шевовете не е показателен, но снимките, които потресоха цяла България, говорят за изключителна жестокост и тежка перверзност", заяви общинският съветник от ГЕРБ-СДС д-р Антон Койчев, коментирайки бруталния случай с Дебора от Стара Загора.

Според него с протестите в страната самото общество се е събудило и се е огледало в себе си. Видяло е нерадостна картина, която не е от вчера и от днес, отбеляза д-р Койчев.

Той е на мнение, че сегашното настояще е плод на много фактори - семейна среда, социално-икономическо развитие, промяна на ценностната система.

"Не може в обществена среда, която е налагала като модел на поведение татуирани анаболни батки и силиконови красавици, да очакваме да получим нещо по-различно като отношение. В същото време всички знаем, че има много достойни българи, които обаче остават встрани от общественото внимание и не получават достатъчно голямо признание. От кого да взимат пример младите хора?", подчерта общинският съветник пред Bulgaria ON AIR.

Д-р Койчев не споделя мнението, че местният вот през октомври би променил нагласите в обществото, но отбеляза, че той е много важен.

"Избирайки местна власт, вие делегирате права и отговорности на хора, които се предполага, че ще работят добросъвестно, за да подобрят средата, в която живеем. Това също има възпитателна роля. При местните избори активността е по-голяма, тъй като интересът на местната общност и самите кандидати е по-голям от парламентарните избори", обясни гостът.

Запитан за кандидата на ГЕРБ-СДС за кмет София, д-р Койчев каза: Имайте още малко търпение. Ще предложим най-подготвената и адекватна кандидатура. Ще превъзхожда всички останали. Към момента няма име, за да го кажа.

Гостът в студиото добави, че местният вот ще получи възможност да гласува за една или две кандидатури.

"Появата на проф. Лилков беше отговор, един вид реактивна реакция, на изключително тежката обида, която беше нанесена с кандидатурата на г-н Терзиев. Проф. Лилков е достоен чак, той ще вземе своите гласове, но това е по-скоро символна кандидатура", изтъкна д-р Койчев.

Общинският съветник от ГЕРБ-СДС не подмина и темата с Паметника на Съветската армия в София.

"Не сме разрушители. Ние сме хора, които държат на историческата истина и националното достойнство. Затова се предлага Паметникът на Съветската армия по законен начин да бъде преместен. Трябва да бъде експониран в Музея на социалистическото изкуство. Има една партия, която изразява специфичните настроения на един определен електорат. Тази партия е прокси на една външна сила, те са най-зависимите. По законов начин голяма част от хората ще одобрят това решение", коментира д-р Койчев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    3
    Ivo
    Изобщо не се е сьбудило,и.никой умен човек не подражава на тези боклуци изрисуваните,че се шири простотия и,неграмотност ,и пьрвобитни хора,е така,знаещите и умните напуснаха страната!Герб да му мислят!
  • 8
    2
    ×××
    ВЪОБЩЕ НЕ ВЯРВАМ,ЧЕ СЕ Е СЪБУДИЛО ОБЩЕСТВОТО.ПАК ЩЕ Е ВСЯКО ЧУДО ЗА 3 ДНИ.
  • 16
    1
    3y34y3
    щот от 30 години слушат циганска чалга и не са задължени от детска градина до 12 клас да изучават Библията, преди тях родителите им са били същите като тях - циганска чалга и липса на Бог, след тях тея яко не се избият един друг, да умират с мотори или с коли или да предрусват и успеят да имат деца и те не се родят увредени от наркотиците на родителите си, те ще са още по-зле, само не мога да си обясня как не са почнали бебетата да се раждат вече с татуировки
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари