Защо няма да има последици

10
Казахте истината на заблудените българи, но отдавна вече ракът е превзел цялата държава и я разяжда
Казахте истината на заблудените българи, но отдавна вече ракът е превзел цялата държава и я разяжда

Интервюто на професор Ханке взриви социалните мрежи и интернет. Директните обвинения в корупция на личности, които всички ние не само подозираме, но някои и сме сигурни, че са корумпирани, предизвикаха въпроси какви ще бъдат последиците. Защото явно професор Ханке има и доказателства. Впрочем не само той. Доказателства има навсякъде. И извън България също, в подходящи и неподходящи ръце.

За мен интервюто няма да има последици. Защо ли? Защото 30 години ни управлява една и съща мафия, като отровен бурен с много разклонения и един-единствен корен на злото.

Спомнете си агент Виктор! Който с конска усмивка нахъсваше скачащите по площадите и се кланяше също на Сорос. Агент! По съвместителство и Президент на изстрадалата ни държава.

Спомнете си Костов. Влязъл като бедняк в политиката, а сега един от милионерите в България. Говорещ с теменужки, но не и с народа. Приватизирал цялата икономика, изградена с труда и парите на българите, за жълти стотинки и познайте в чия полза. Подвел българите, че новата демокрация е по-добрата възможност. Че нямаме друг избор. Направил реформи, довели българите до просешка тояга. Заедно с Муравей Радев, също влязъл беден в политиката. Сега човекът стои зад богатството на Роза - мамата на бившия кмет на Пловдив. И зад много други фирми със сламени човеци формално. Знаете ли на кого са горите около Доспат, дори целите Родопи?

Петър Стоянов е част от онова СДС, което разграби България. Прикриващ и участващ в корупцията заедно с всички изброени. Всичко народно се раздели между новите демократи - ортаци в кражбата. Не че БСП също не участваха - макар и не толкова масово, но успяха също да захлебят доволно. Единствените излъгани камилчета останахме ние.

Костов беше тиранин почти колкото Борисов. Също държащ в ръцете си службите. И съответно компромати за всички, участващи в политиката. Включително и за Борисов. А последният има и с Мура Вей договорки....

Вижте Александър Йорданов. Според вас с какви качества е заслужил да влезе в листата на ГЕРБ за евродепутати? А сега се замислете за договорките и с кого точно са направени.

И мислите, че някой, особено човекът, назначен от Борисов за главен прокурор, ще започне да ги разследва? За такова нещо не ще го махнат, а направо ще изчезне само при мисълта да го направи. Защото в държавата на мафията омертата е най-свещената клетва.

Професор Ханке, казахте истината на заблудените българи. Но отдавна вече ракът е превзел цялата държава и я разяжда. Това с разследване и обвинения няма как да стане, защото не остана нито един почтен човек, който да има правомощията и възможностите, включително подкрепата на армия или полиция или служби, да се изправи срещу мафията!

Съжалявам. Истината е груба. Но на тази територия и по волята на отвъдокеанските господари, нищо случайно и почтено няма да се случи!

* На снимката агентът Виктор на Държавна сигурност прави знака на победата за радост на наивните българи! Боже, колко наивни бяхме!

Елена Гунчева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари