Акция срещу купения вот в столичния квартал "Христо Ботев"

0
Един глас се търгува между 50 и 100 лева
Един глас се търгува между 50 и 100 лева Снимка: БТА

Един глас се търгува между 50 и 100 лева​

26 души са задържани при акция в столичния квартал "Христо Ботев" в София. Операцията се провежда от рано сутринта и се фокусира върху търговията с вот, но има задържани и за други престъпления.

Засега само 7 души са арестувани във връзка с купуване на гласове, срещу тях са образувани и досъдебни производства, обясни директорът на СДВР гл. комисар Любомир Николов, предаде БНТ. По думите му един глас в столицата се търгува между 50 и 100 лева.

Сред останалите арестувани има за притежание на наркотични вещества, кражба на автомобили и издаване на фалшиви документи. В хода на акцията е разкрита и "печатница" за фалшиви дипломи за висше образование, каза още Любомир Николов.

Полицейското присъствие в "Христо Ботев" е засилено. Няколко от улиците са блокирани.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Група британски учени са доказали, че няма нещо във Вселената, което българите да не могат да напсуват.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари