Зарязаха тялото на смазаната Радослава в моргата

0
Радослава Малякова почина миналата седмица, но все още никой не е потърсил трупа й
Радослава Малякова почина миналата седмица, но все още никой не е потърсил трупа й

До дни ще стане ясно кой ще погребе смазаната от автомобил на зебра Радослава Малякова.

39-годишната жена все още е в моргата. Тя почина миналата седмица, но все още никой не е потърсил трупа, тъй като тя няма живи близки роднини, родителите й са си отишли от този свят, когато тя е била все още дете, съобщиха патоанатоми. Към момента е открит неин далечен роднина.

В такива случаи, когато няма близък, който да вземе трупа, се прави служебно погребение. Това обаче може да стане едва след като бъде издадена съдебномедицинска експертиза от съдебен лекар, коментира директорът на Университетската болница „Света Анна” д-р Славчо Близнаков, цитиран от Монитор.

Радослава Малякова беше блъсната на пешеходна пътека от автомобил на столичния бул. „Александър Малинов” на 31 юли. Срещу 37-годишния шофьор на пежото е заведено досъдебно производство.

От помитането на колата младата жена е била с тежки травми по черепа и много счупвания по цялото тяло.

Два месеца лекарите в реанимацията на Университетската болница „Света Анна” буквално се бориха за живота на младата жена. Тя обаче така и не дойде в съзнание. През това време тялото й беше поддържано на системи .

Радослава Малякова, всъщност, е момиченцето, което през 1984 година представляваше България на детския песенен фестивал „Златната монета” в Болоня, Италия. Тогава, заедно със сина на композитора Виктор Чучков Борислав тя изпя песента „Кой създаде дъгата” по музика на проф. Виктор Чучков и текст на Драгомир Шопов. Печелят специалната награда на журито за най-добра чуждестранна песен. 7-годишната тогава Радослава и две години по-големият от нея Борислав печелят специалната награда за най-добра чуждестранна песен.

Малякова завършва тонрежисура.

Малката Радослава Малякова, която през 1984 година представляваше България на детския песенен фестивал „Златната монета” в Болоня, Италия

Източник: МОНИТОР
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари