Лео ди Каприо спи върху трупове на животни

0
На Лео му се наложило да надмине собствените си физически възможности в многото битки и мъчителни кадри в лентата
На Лео му се наложило да надмине собствените си физически възможности в многото битки и мъчителни кадри в лентата

На актьора му се наложило да се къпе в ледена река.

Лео дал всичко от себе си за снимките на новия си филм „Завръщането“. Преживяванията му съвсем не били леки и му се наложило да надмине собствените си физически възможности в многото битки и мъчителни кадри в лентата, пише Big5.bg

"Мога да ви разкажа за поне 30-40 сцени, за снимането на които ми се наложи абсолютно да надмогна себе си. Мога с увереност да ви кажа, че работата над филма е най-сложната, с която съм се сблъсквал някога", заяви Ди Каприо.

Режисьорът Алехандро Иняриту, който последната година спечели „Оскар“ за "Бърдмен", поискал от актьорите максимална степен на натурализъм в играта и пълно раздаване на терен.

"Наложи ми се да спя върху труповете на животни, да се къпя в ледена река, да ям суров дроб от бизон. Ние постоянно мръзнехме. Алехандро прекрасно знаеше какво иска да види в кадър и не правеше никакви компромиси за никого", сподели още актьорът.

Лентата е снимана в дивите места на канадските Скалисти гори. Снимките се провеждали само в определено време на денонощието и затова е било необходимо актьорите да бързат.

Във "Завръщането" (The Revenant) Леонардо ди Каприо играе ролята на ловеца Хю Глас, който в резултат на предателство е захвърлен да умира някъде в Дивия Запад. Задачата на Глас е да оживее и да отмъсти на врага. Филмът трябва да излезе по екраните на 7 януари 2016 г.

Източник: BIG5
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари