Заради КОВИД-19 се отлага мачът "Дунав" - "Лудогорец"

1
Двубоят от 14-ия кръг на третия ни футболен ешелон трябваше да се състои на 15 ноември (неделя) от 14 часа на базата на ФК "Дунав"
Двубоят от 14-ия кръг на третия ни футболен ешелон трябваше да се състои на 15 ноември (неделя) от 14 часа на базата на ФК "Дунав" Снимка: БГНЕС/архив

Предстоящият футболен мач между "Дунав" и "Лудогорец III" (Разград) от първенството на Североизточна Трета лига ще бъде отложен

Причината е усложняващата се епидемиологична обстановка в страната като цяло и в Област Русе в частност, съобщиха от русенския футболен клуб на официалната си страница във Фейсбук.

Двубоят от 14-ия кръг на третия ни футболен ешелон трябваше да се състои на 15 ноември (неделя) от 14 часа на базата на ФК "Дунав" в русенския квартал "Здравец", уточнява "Бряг".

Към момента не е насрочена нова дата за провеждането на мача.

Припомняме, че в миналия 13-и кръг русенските футболисти загубиха с 1:6 гостуването си на "Шумен 2007".

"Лудогорец III" трябваше да играе като гост на "Тополи" от Варненско, но този двубой не се състоя. Причината е, че футболисти в състава на разградчани са с положителни проби за COVID-19.

Във временното класиране "Дунав" е на осмо място с 20 точки - шест победи, две равенства и четири загуби.

От началото на сезона "Лудогорец III" има изиграни само 8 мача. С пет победи, едно реми и две загуби разградчани заемат деветата позиция с 16 т.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари