Заподозреният в убийство на кардиолог е бивш български полицай

0
37-годишният българин е признал, че има връзка със съпругата на жертвата
37-годишният българин е признал, че има връзка със съпругата на жертвата

Престъпление от любов е убийството на гръцкия лекар днес на остров Крит.

Това стана ясно след направените самопризнания на задържания българин, заподозрян за ужасното престъпление, чийто разпит приключи преди час.

Бивш български полицай на 37 години изглежда е хладнокръвния убиец на 63-годишния кардиолог Христофорос Каландзакис, който бе разстрелян днес на остров Крит.

В основата на престъплението е любовна история между българската съпруга на жертвата и българския полицай, съобщава "Българските новини в чужбина". Преди час приключи разпита на задържания българин, който е направил самопризнания, в които е казал, че е български полицай и имал връзка с българката.

Същият е бил устроил капан днес на кардиолога, като се правел на ловец. Първо е стрелял по колата на лекаря, която е излязла извън платното за движение. Жертвата е излязъл от превозното средство и е разстрелян с три куршума.

Два в гърба и последния смъртоносен в главата. Лекарят е пътувал за населеното място Йерапетра, където имал седмичен кабинет. Българинът е задържан на база свидетелски показания от анонимен свидетел, който го видял да се мотае на мястото на убийството и да се измъква с бял автомобил.

По карабината, която изхвърлил и с която е извършено убийството са намерени негови отпечатъци. Христофорос Каландзакис е имал втори брак с 35-годишната българка и дете на 5 години.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари