Започва поетапно пускане на парното в София

0
Преди пускането на отоплението в сградите е важно да са приключили всички ремонти по вътрешните инсталации
Преди пускането на отоплението в сградите е важно да са приключили всички ремонти по вътрешните инсталации

Преди пускането на отоплението в сградите е важно да са приключили всички ремонти по вътрешните инсталации

От 5 ноември (неделя) поетапно ще започне подаването на топлинна енергия към клиентите на „Топлофикация София“. Това съобщиха от дружеството.

Първо ще бъдат захранени училищата и детските градини, а след това и административните и жилищни сгради.

От дружеството припомнят на своите клиенти, че преди пускането на отоплението в техните сгради е важно да приключат всички ремонти по вътрешните инсталации. Те трябва да бъдат запълнени с вода, ако са източени.

Отоплението няма да бъде включено в сградите, в които вътрешната отоплителна инсталация не е запълнена, предупреждават още от „Топлофикация София“.

От там напомнят още на клиентите си, че трябва да отворят на максимална степен вентилите на радиаторите, за да не се налага допълнително обезвъздушаване на отоплителните тела. Важно е също абонатите да проверят дисплеите на електронните уреди за дялово разпределение, монтирани върху радиаторите и ако установят нередност да се свържат със своя топлинен счетоводител, допълват от дружеството.

Допълнителна информация във връзка с началото на отоплителния сезон клиентите могат да получат на телефон 0 700 11 111, както и на дигиталните информационни канали на дружеството.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари