Кирил Петков е разговарял с Володимир Зеленски

0
Двамата са обсъдили кризата в Украйна
Двамата са обсъдили кризата в Украйна Снимка: БГНЕС / архив

Двамата са обсъдили кризата в Украйна

Кирил Петков е разговарял с украинския президент Володимир Зеленски. Това става ясно от пост в Twitter на държавния глава.

Проведохме конструктивен разговор с министър-председателя Кирил Петков. Обсъден беше ходът на противодействие на агресията, както и критичната хуманитарна ситуация в украинските градове и села. Трябва заедно да спрем хуманитарната катастрофа”, пише Зеленски.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    плюс-минус
    Ха добро утро! Некадърните европейски и наши чиновници пак оплескаха работата! Нали вече нямаше да сменяме зимно с лятно часово време! Да, ама не! В този отнет час в това безвремие си мисля: дали пък в някои западни и наши държавни ръководители не е останала нано частица хитлеро- нацистка кръв от миналото! Като гледам какви ги вършат, съмненията растат.
  • 5
    3
    Киро
    Да се погрижи за кризата в България, писна ни на всички са си играе на Батман. Да спре да взима кредити и да ни подробна, щото да помогнем на кризата в Украйна. Ако имаш две ризи, дай едната на ближния си. България го.а и парцалива, и вместо с кредита да купи "риза" на народа си, той иска да остане в историята че е облякъл друг Време е да покаже на коя държава е примиер и след като се занимава само с въпросите на Украйна да вземе украинско гражданство и да се откаже от българското, барем с гражданствата има опит
  • 7
    2
    123
    Ти остави Зе, той е свършен. Нашия канадски травестит, какво обсъжда не ми е ясно. Дано не намирисва на даване на оръжия, защото тогава и НСО няма да го спаси от шутовете на народа. Този киро, като му чух английския език, веднага ми стана ясно, че е скапан харвардски мошеник. Да учиш в Харвард и да говориш по скапан английски от на съседката 14 годишната дъщеря, която е самоука от компютъра, си е повод за притеснение. И като го гледах как лъже при издирвателната акция на Боян Петров, какви ги плещи.... България си докара голямо главоболие на главата.
  • 4
    1
    Нели КОЛЕВА
    Какво ли не правят хората за своите 5 минути слава!Зе взе да става досаден.Не зная до кога ще продължава това!Зеленски,поемете отговорност!Не причинявайте това на народа си!Един да спасите-това ще бъде плюс за ВАС!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари