Заплашват близките на обезобразеното момиче

1
Страх, болка и жажда за справедливост. Това изпитват близките на жестоко пребитото момиче
Страх, болка и жажда за справедливост. Това изпитват близките на жестоко пребитото момиче Снимка: Кадър NOVA

Страх, болка и жажда за справедливост. Това изпитват близките на жестоко пребитото момиче

Вълна от коментари в социалните мрежи по случая с нарязаното момиче от Стара Загора. Протести в подкрепа на младата жена се организират в редица градове.

Страх, болка и жажда за справедливост. Това изпитват близките на жестоко пребитото момиче.

"Това е такъв шок и дори не мога да си представя. За мен това не е човек, как може да си позволи да направи такова нещо?", още не може да повярва какво се е случило близка на жертвата, предаде Bulgaria On Air.

А след като, въпреки ужаса, се осмелява да говори, получава поредица от заплашителни съобщения. В този случай, обаче, полицията се задейства светкавично и още днес по обед е задържан 26-годишен мъж. Засега самоличността му не е ясна, но, под обществения натиск старозагорските обвинители обещават да дадат пълна информация за целия случай на специален брифинг утре.

"Да, страх ни е, защото той е на свобода", казва заплашваната жена.

След нападението над 18-годишната старозагорка, 26-годишният Георги Господинов е прибран в ареста за 72 часа. Дни по-късно обжалва, съдът променя определението за извършеното от него деяния от средна в лека телесна повреда и го пуска.

Кметът на града също заяви, че ще подкрепи исканията на хората.

"Като граждани трябва да покажем, че между нас няма място за подобни прояви! Призовавам всички старозагорци в понеделник, в 18 ч. да изразим своята позиция", призова кметът Живко Тодоров.

Правосъдният министър поиска бързо и обективно разследване.

"За пореден път ставаме свидетели на потресаващ случай на жестокост към жена, която е нечовешки малтретирана от своя приятел. Затова призовавам независимите разследващи органи да проведат пълно, обективно и задълбочено разследване на обстоятелствата, като се използва целият инструментариум на закона, за да защитят невинната жертва и обществения интерес", написа Атанас Славов в профила си във Facebook.

Това даде тласък на старозагорската прокуратура и още днес отново промени квалификацията на деянието. Сега то отново е за нанасянето на средна телесна повреда. Как и защо - не става ясно. Близките на момичето подозират връзки на извършителя със съдебната власт в града.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    9
    не знам честно казано
    като я видя тая с изкуствените нокти като лешояд, с iphone 12 или по-нов, със снимки като елитна курвентия, почвам да се съмнявам и тя колко е стока, никой не заслужава да го тормозят, ама тая май обича "лошите момчета" и след време пак ще е с някакъв мухльо дето ще я тормози, така че ми е трудно да имам съчувствие към такива токсични комбинации от индивиди
  • 3
    8
    до 4
    явно много не разбираш, с TOR и VPN може сам да си харесва коментарите 1000 пъти ако иска, проблема е на глупаво написания сайт Дунавмост, който позволява толкова лесно да бъде експлоатиран, даже и смешния му Cloudflare нищо не може да направи
  • 8
    7
    Пловдивчани
    НЕ Е ЗА ВЯРВАНЕ ТАКАВА АГРЕСИЯ И ТОЙ НА СВОБОДА, ЕТО ЗАЩО СЪДЕБНАТА СИСТЕМА Е ЗА РЕМОНТ И Е КОРУМПИРАНА. МНОГО Е ЛЕСНО ПО БЕЗЗАЩИТЕН ДА БИЕШ, ЖИВОТНО И ПОЗЛЕ...
  • 7
    6
    До 1 и 2:
    Що, ма, путко непоръбена, ти за кого очакваш да се бием и кого да защитаваме? Американските ти господари, или крадливото проамериканско и псевдобългарско правителство, съставено от измекяри, повечето от които женски педерасти? Пфуууу, ГНЯС разложена!
  • -23
    5
    русенец
    Няма как някой русофил или комунист да е български патриот! Те се кланят на чужда държава с противоположни на българските интерси. Логиката на Вгъзраждане и тераруските е да бият уязвимите, да заплашват близките им, да се правят на големи биячи пред слабите, за да им покажат кой е силният, но такива рано или късно си намират майстора. Част от обществото ни е озлобено от руска пропаганда и избива комплекси. Имаше 10 тролски коментари в статията с битите украински пенсионери, вътре в жилището което обитават. Какво точно са ви направили те и семейството на битото момиче от статията, уроди такива?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари