Заместник районните прокурори на София подадоха оставки

1

Четиримата се оттеглят от ръководните постове и декларират, че се разграничават от действията на районния прокурор Невена Зартова

Заместник - районните прокурори на София подадоха оставки пред ВСС.

Четиримата се оттеглят от ръководните постове и декларират, че се разграничават от действията на районния прокурор Невена Зартова, съобщи БНТ.

Преди дни изпълняващият функциите главен прокурор Борислав Сарафов разпореди проверка на Софийската районна прокуратура заради скандала, възникнал след убийството на Мартин Божанов - НотариусаТогава Сарафов посочи, че в Софийска районна прокуратура е един от генезисите, където се руши постамента на справедливостта.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    1
    Простият пита...
    Какво се случва в русенска прокуратура,русенска полиция,русенска община,русенска митница,русенски НАП,сметна палата,здравни заведения,съд? Каква е творческата атмосфера в тези другарски общности? Русенски спорт,футбол? Гръмоотводи има ли няма ли? Приели,предали,архитекти,изобщо какво става в нашият град за последните 30 години? КАК СНЕ С ЕКОЛОГИЯТА ,СМЕТИЩАТА? Какво се случва с риоосв? Транспортни схеми"Разни" - интеграции? Европроекти? Броене и роене на комарите? Кметове славни? Бивши,сегашни? Общински съвет разнообразен? Разследващи,инспекции разни? Трудови злополуки,мазни?Има ли,няма ли? Какво става в Русе?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари