Замерят с камъни караваните на тарлата

2
Не са успели да заловят хулиганите
Не са успели да заловят хулиганите

Хулигани са хвърляли камъни по караваните, в които спят собствениците на люлките и сергиите на русенската тарла, научихме от briagnews.bg

Инцидентът е станал в неделя вечерта на кея. Информацията беше потвърдена от началника на русенската полиция старши комисар Теодор Атанасов. Той заяви, че сигнал за случая е подаден около 21:30 часа. На мястото е изпратен екип на полицията, който обаче не открил хулиганите.

Според източник, камък е счупил люка на една от караваните. Парче от него е паднало вътре и е одраскало 11-годишно дете, което се стресирало от станалото. То плачело и искало да се прибере и затова майка му си тръгнала с него за Разград. Тази информация обаче не беше потвърдена от русенската полиция.

За коментар по темата е потърсен и Красимир Иванчев, който е председател на Съюза на хотелиерите и ресторантьорите в Русе – организатор на тарлата. Иванчев също каза, че знае за инцидента и според него това е дело на тийнейджъри или наркомани. Той добави, че не е информиран да има пострадал при случилото се. 

Източник: briagnews.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари