Жулиен Таушанов: Трябва ли тези камъни да убият някого, за да започнем да правим нещо?

1
Имаше двама човека, които са били на три метра от падащите камъни
Имаше двама човека, които са били на три метра от падащите камъни Видео: КИС 13

Имаше двама човека, които са били на три метра от падащите камъни

Жилищна сграда в центъра на Русе продължава да бъде заплаха за живота на гражданите.

През нощта от фасадата на кооперацията срещу сградата на Общината отново се е отчупил каменен блок и е паднал на тротоара пред малката художествена галерия, информира телевизия КИС 13.

Това е вторият подобен случай само за последните 5 месеца. От Общината постоянно изпращат писма до собствениците с указания да предприемат мерки за извършване на ремонт и обезопасяване на сградата.

Жулиен Таушанов, който има заведение в приземния етаж на блока, твърди, че вече за четвърти път падат части от фасадата. Мястото е било оградено от един от живущите в сградата.

Сградата е строена в началото на 50-те години и състоянието на елементите по фасадата предполага появата на такива проблеми, смята Жулиен. Само преди 5 месеца от фасадата на блока са паднали облицовъчни камъни, за което от Общината са се самосезирали и според правомощията си, са изпратили писма до всички собственици във входа.

Оказва се обаче, че откакто е в сила Законът за етажната собственост, живущите в сградата никога не са си избирали орган на управление. Когато и ако това стане, е необходимо Общото събрание да организира обследване на сградата.

Предстои от Общината отново да изпратят писма на собствениците с указания за избор на орган на управление и предприемане на мерки от тяхна страна за обезопасяване на фасадата на сградата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    26
    До Чалгар
    Коментарът ти е живо потвърждение на мнението ми относно чалга културата и твърде тесния ви и къс хоризонт в живота. Тоест неговата липса. Вие сте хора "на всяка манджа - мерудия", категорично отричате наличието на разнообразие (нещо различно от безценната ви чалга), и трето - мислите и говорите единствено за мангизи. Бил си плащал билетчета.... Боже, Боже, дай им поне малко разум, че чалгата им го стопи!
  • 0
    25
    Чалгар
    Аз също съм третополов джендър, но от ромски произход! Данъчна декларация не съм виждал в живота си, какво ли остава да съм попълвал, все пак съм неграмотен манго! Пари изкарвам единствено с близане на задници и то ако има кой да ми се навие, иначе дишам лепило и смуча каквото смуча!
  • 0
    24
    Fuck Putin
    Както виждате, аз съм един и същ психично болен небинарен джендър, който още не може да преживее,че укронацистите бяха моГилизирани и нацисткото лайНАТО джафка жалко и безпомощно! Затова пиша все по големи небивалици, събирам за операция за смяна на пола!
  • 0
    23
    Кур за Путин
    Единственото, което се руши, е моята анална девственост! По разбита е и от сградата над Жулиен!
  • -1
    22
    Чалгар до 21
    Хайде по-полека с мантрата за "култура". Аз като чалгар си плащам всяко билетче за моята чалга, със съответните данъци и налози. Нещо не разбрах какво се служи с джаза на Таушанов? А, не им е кеф да плащат данъци и наеми ли? Нещо чалгарите ли сме ви виновни, че изкарваме повече пари от вас?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Марче, как кръстихте малката?
- Алое.
- На кого ма?
- На баба си Вера!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари