Загиналият при вчерашната катастрофа на Хаинбоаз е русенец

2
По първоначална информация са се ударили товарен автомобил "Ситроен", управляван от 40-годишен мъж от Русе, движещ се в посока към Гурково и насрещно движещ се товарен автомобил, управляван от 59-годишен румънски гражданин
По първоначална информация са се ударили товарен автомобил "Ситроен", управляван от 40-годишен мъж от Русе, движещ се в посока към Гурково и насрещно движещ се товарен автомобил, управляван от 59-годишен румънски гражданин Снимка: velikotarnovo.utre

40-годишен мъж от Русе е загинал при катастрофа в Прохода на Републиката

Това съобщават от ОДМВР Велико Търново. Произшествието е станало вчера около 09:00 ч. между селата Въглевци и Вонеща вода.

По първоначална информация са се ударили товарен автомобил "Ситроен", управляван от 40-годишен мъж от Русе, движещ се в посока към Гурково и насрещно движещ се товарен автомобил, управляван от 59-годишен румънски гражданин.

В резултат на удара на място е починал водачът на ситроена. Румънският водач е изпробван за употреба на алкохол и наркотични вещества, пробите са отрицателни.

Задържан е с полицейска мярка до 24 часа. На другия водач е взета кръвна проба за химичен анализ. Причините за произшествието са в процес на изясняване. По случая е започнато досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари