Загиналият при скок от петия етаж благоевградчанин е лекарски син, завършил журналистика

0
24-годишният Георги загина нелепо след като се опита да скочи в басейна от петия етаж на хотел в Несебър
24-годишният Георги загина нелепо след като се опита да скочи в басейна от петия етаж на хотел в Несебър

24-годишният благоевградчанин Георги Георгиев-Гагата издъхна нелепо при опит да скочи в басейна от терасата на петия етаж на хотел „Зевс Резиденс“ в Несебър.

По информация от полицейското управление в морския ни курорт инцидентът станал около 18,35 часа в неделя, пише struma.bg.

Георги пристигнал два дни преди това с приятели на почивка в хотела, разположен между Равда и Несебър. Фаталния скок направил пред очите на единия от приятелите си, софиянец, с когото деляли хотелската стая.

Младежът е син на д-р Иванка Василева, началник-отдел „Противоепидемичен“ в Регионална здравна инспекция - Благоевград, и Пламен Павлов, бивш военен, който работи като шофьор на ТИР в чуждестранна фирма.

Георги бе знаменосец на Природо-математическата гимназия в Благоевград, тази година се дипломира в Софийския университет, специалност „Журналистика“.

Изключително позитивен и отговорен, той стигнал до мениджърска позиция в заведението за бързо хранене, в което започнал да работи още в първите години като студент в София.

Вчера все още не бе ясно кога тялото на младия мъж ще бъде освободено от катедра „Съдебна медицина“ при бургаската болница, където е откарано за аутопсия.

Източник: Struma.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари