Задържаните за стрелба на детска площадка остават зад решетките

0
Това реши Софийският районен съд
Това реши Софийският районен съд Снимка: БТА

Това реши Софийският районен съд

Задържаните за стрелбата на детска площадка в „Студентски град”  в София остават зад решетките. Това реши Софийският районен съд, който намери достатъчно доказателства, че Виктор Митков и Методи Пешов са участвали в конфликта, информира Нова телевизия.

В мотивите за решението си магистратите записаха, че е възможно те да извършат и ново престъпление, ако са на свобода. Според тях Митков, за който се предполага, че е стрелял в събота следобед с газов пистолет, може и да се укрие. По лична карта той не живее в София. Дошъл е на гости на Пешов, за да си търси и работа.

В жилището им са открити и още два пистолета, за които експертиза ще установи дали не са преправени от газови в бойни. Решението на съда не е окончателно.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари