Оставиха в ареста мъжете, отвлекли и ограбили длъжник

0
Единият обвиняем има предишни осъждания, а данните за другия сочат, че е реабилитиран
Единият обвиняем има предишни осъждания, а данните за другия сочат, че е реабилитиран

Единият обвиняем има предишни осъждания, а данните за другия сочат, че е реабилитиран

Окръжен съд – Стара Загора взе постоянна мярка за неотклонение „Задържане под стража“ спрямо Т. Т. и Ж. П.

Двамата са привлечени като обвиняеми по досъдебно производство, образувано за извършени две престъпления – отвличане на 25-годишен мъж и грабеж.

Окръжен съд – Стара Загора намери, че са налице законовите предпоставки за вземане на най-тежката мярка за неотклонение по отношение Т. Т. и Ж. П. Според съда са събрани достатъчно доказателства, от които да се изведе обоснованото предположение за съпричастността и на двамата обвиняеми в извършените престъпления. В изложените мотиви бе обсъдена и реалната опасност двамата мъже да извършат друго престъпление и да се опитат да въздействат върху показанията на свидетелите. От приложените по досъдебното производство справки за съдимост е видно, че Т. Т. има предишни осъждания, а данните за Ж. П. сочат, че същият е реабилитиран.

Определението на съда подлежи на обжалване с частна жалба и/или протест пред Пловдивски апелативен съд в 3- дневен срок.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари