Задържаха трима души за разпространение на наркотици в Русе

9

От домовете на задържаните са иззети наркотични вещества и оръжия

На 16.11.2023г. в хода на проведената специализирана полицейска операция под надзора на Окръжна прокуратура – Русе, по линия противодействие разпространението на наркотични вещества от служители на сектор КП при Първо РУ – Русе, са проведени оперативно издирвателни и процесуално следствени действия на територията на град Русе, съобщиха от ОД МВР - Русе.

В хода на операцията са задържани двама мъже на възраст 30 и 32 години и една жена на 25 години, в които са намерени наркотични вещества Метамфетамин и марихуана. При извършените последващи претърсвания в жилищата на лицата са открити и иззети още наркотични вещества - кристал, марихуана, хапчета екстази, мобилни телефони, пособия за разтегляне и разфасоване на наркотиците, парична сума в размер на 1200 лева, 1бр. въздушен пистолет марка „Beretta px4 storm” и 1бр. газов пистолет марка „Ekol Magnum”.

Общо иззетите наркотици са:

  1. Марихуана – около 25 грама;
  2. Метамфетамин – около 70 грама;
  3. Екстази – 1 таблетка.

На две от лицата е взета мярка за неотклонение „Задържане под стража“ за срок от 72 часа. Предстои повдигане на обвинение за извършено престъпление по чл. 354а, ал. 1 от НК.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    5
    do 3 i 4
    Koi da kaje?
  • 9
    4
    вв
    Викам да не да задържали Сяров и компания ама те не ги знаят стана 20 години тровят децата и все хващат някой пишман дилър
  • 7
    3
    А,
    Сярата хванахте ли?
  • 5
    2
    Мисля
    Поне 300 трябва да са.Кой ли ги пей? :-)) Восок ли е много или нисък?
  • 24
    1
    Дгд
    Затвор за тези долни мърши
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари