Заловиха четирима души с наркотици в Русе

1
Полицейските проверки са проведени вчера
Полицейските проверки са проведени вчера Снимка: Dunavmost / архив

Полицейските проверки са проведени вчера

Четирима души са заловени с наркотици при полицейски проверки вчера в Русе.

На 17 април около 15:30 часа, при обход в района на ул. Борисова, служители на Първо РУ са установили лице, за което са имали информация, че се занимава с наркотици. При извършен личен обиск на 33-годишния мъж, в чантичката му е намерен пластмасов контейнер в цилиндрична форма съдържащ шест топчета суха тревна маса, електронна везна, отрязаци от алуминиево фолио с различни размери, празни полиетиленови пликчета с шлиц, а в ластик на бельото му е имало скрито прозрачно полиетиленово пликче с шлиц, съдържащо бяло кристалообразно вещество. Мъжът заявил, че откритите количества наркотици са марихуана и метамфетамин и са били за негова лична употреба, съобщиха от пресцентъра на полицията в Русе.

Случаят е документиран и по него е започнало разследване, уведомен е дежурен прокурор.

Вчера около 14:00 часа на бул. Липник в Русе, до бл. „Ангел Главчев“, наряд на Второ РУ е извършил проверка на две съмнителни лица. Изяснено било, че това са двама русенци на 21 г. Единият от тях е предал на полицейските служители, намиращите се в него две саморъчно свити цигари с марихуана. Той е бил задържан и отведен във Второ РУ.

Случаят е документиран и е образувано бързо производство.

Около 00:10 часа на 17 април на ул. Никола Петков в Русе, в района на автобусна спирка, служители на Второ РУ са установили 33-годишен с наркотици. Мъжът предал на полицаите 2 грама марихуана, за която обяснил, че му е за лична употреба.

Започнато е бързо производство, уведомен е дежурен прокурор.

Около 02:00 на 17 април служители на Второ РУ при обход в района до блок "Иван Кръстев" в Русе са установили 43-годишен мъж. При полицейската проверка станало ясно, че има в себе си около 3 грама марихуана, за която обяснил, че му е за лична употреба. Мъжът предал наркотичното вещество на полицаите.

Случаят е документиран и е започнато разследване в хода на образувано бързо производство, уведомен е дежурен прокурор.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    11
    Само Минавам
    Мишева, нищо не си разбрала! Извън рамките на закона е! А когато е извън рамките на закона – не решаваш ти! Ти решаваш дали да излезеш от установената рамка или не. Ако излезеш и те хванат – носиш си отговорността! Първо мислим, после действаме, не първо да действаме а после да твърдим че извънземните така са ми казали и всякакви други глупости. Благодаря за „гениален мозък”, но ще трябва да те разочаровам – нито ти, нито аз, е необходимо да правим разлика между 1гр. (с „г.” се съкращава година) и 1кг. трева. Знаеш ли защо не е необходимо? Защото това го решава съда! Знаеш ли защо го решава съда? Защото излизаш от рамката на закона! Дали съдът ще прецени, че е малозначително деяние или не – решава съда. Нито ти, нито аз! Като цяло, нищо не си разбрала, дори няма да ти пожелая решенията в живота си да не ги вземаш ти, а някой, който има по обективна представа за света – да видиш хубаво ли е сам да се прецакваш цял живот!
  • -2
    10
    мишева
    Метаамфетамина окей, 3г трева окей, а 2 цигарки предварително свити защо? И тоя гениален мозък по-надолу прави ли разлика между 1г и 1кг трева? И другите дето пожелавате смърт, добре че сте анонимни. Аз пък желая децата ви да отидат по морето и руснаците и украинците да ги натровят с фентанил. Жалкари!
  • 7
    9
    Само Минавам
    До Христо Христов, коментар №7 – изобщо не си прав! Няма такъв филм: малко бременна в седмият месец, малко поумрял, аз крада ама малко, бия си жената, но не е домашно насилие, защото я бия малко, пък и я обичам, минавам на червено ама само ако може, изпреварвам от дясно, ако е по-удобно и т.н. Това е отвратителен манталитет на маргинали, които изобщо нямат усещане за общност. За какво по дяволите са законите, ако ще ги спазваме само когато сме в настроение? Законът е категоричен! Дали е един грам, две цигари или 50 тона, принципът винаги и навсякъде е само един: нарушението се засича от МВР, прокуратурата повдига обвинение, съдът произнася присъда – ТОЧКА! Защо? Защото законите са създадени за да се спазват и би следвало да са за всички. Упражнения по изключения: ама понеже е малко количество, понеже били млади и сгрешили, ама щели да си прецакат бъдещето и т.н. – това го решава съда! Законът си е закон и е за всички. Иначе няма да се научим да носим отговорност за действията си!
  • 3
    8
    Чобан
    Най обичам да смуча кожени кренвирши, особено ако се обрязани. Така си плащам на дилъра на лепило!
  • -5
    7
    Христо Христов
    Е не ви ли е срам ,единия с две цигари ,другия с два грама марихуана:) Смях ,това даже не е за новина Излагация
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари