Задържаха над 33 000 шампоана-менте на МП Лесово

0
„Марковите“ козметични продукти са били предназначени за Нидерландия
„Марковите“ козметични продукти са били предназначени за Нидерландия Снимка: Агенция Митници

„Марковите“ козметични продукти са били предназначени за Нидерландия

Митническите служители на Митнически пункт Лесово задържаха 33 120 шампоана с лого на защитена световноизвестна търговска марка.

„Марковите“ козметични продукти са открити при щателна митническа проверка на 08.03.2023 г. на товарен автомобил с чужда регистрация, управляван от турски гражданин. Според представените митнически документи той е превозвал различни козметични артикули от Турция за Нидерландия през България. По време на контролните действия, митническите служители установяват в товара 33 120 шампоана в опаковки по 360 ml с лого на защитена търговска марка, съобщиха от Агенция Митници.

Шампоаните са задържани в изпълнение на Регламент (ЕС) №608/2013 относно защита на правата върху интелектуалната собственост. За случая е уведомен притежателят на търговската марка, който е потвърдил, че стоката е фалшификат и представлява имитация на марката.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Ха ха
    Айде пак глупости, престанете да дезинформирате народа. П и Г имат заводи в Турция, но продукцията е за вътрешно потребление. Нямат права да продават в ЕС.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари