Задържаха бургазлия заради жестоко отношение към животни

2
50-годишният мъж публикувал във фейсбук профила си няколко видеоклипа с жестоко отношение към различни животни
50-годишният мъж публикувал във фейсбук профила си няколко видеоклипа с жестоко отношение към различни животни Снимка: Facebook

50-годишният мъж публикувал във фейсбук профила си няколко видеоклипа с жестоко отношение към различни животни

Петдесетгодишен бургазлия е задържан за срок до 24 часа по преписка, образувана за системно нехуманно отношение към гръбначни животни. Полицията се е самосезирала на база няколко видеоклипа с жестоко отношение към различни животни, публикувани в профила на бургазлията във фейсбук. Към служителите на реда са се обърнали и множество зоозащитници, както и представители на медиите. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР - Бургас, цитирана от БТА.

"Своевременно проведените оперативно-издирвателни действия доведоха до установяване самоличността на бургазлията, адресите на пребиваването му, както и местоработата. Задържан е със заповед за полицейско задържане за уточняване на детайли по създаването и разпространяването на видеоклиповете с нехуманно отношение. Предстои събраните по случая данни да бъдат докладвани в бургаска районна прокуратура", уточни Цветелина Рандева от пресцентъра на ОД на МВР-Бургас.

На един от разпространените видеокадри кадри в социалните мрежи се вижда как мъж измъчва коте, на което главата му е заклещена в капан, на друг клип - как мъжът запалва огън и гори живо животно.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 11
    3
    Поправям се...
    Баба Яга : -Изрод мръсен , комплесиран.... и т. н. Направо бих му извила врата !
  • 9
    2
    Bushhhh
    I kakvo sa mu napravili tolkova jivotinkite . Oligofren
  • 9
    1
    Баба Яга
    Изроди мръсен , комплекси рано. Да му изгорят та..ците !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари