Мъж преби съпругата и тъста си в Бургас

0
Миналата година, бургазлията е задържан за домашно насилие спрямо съпругата си, но няма издадена заповед за защита
Миналата година, бургазлията е задържан за домашно насилие спрямо съпругата си, но няма издадена заповед за защита

Миналата година, бургазлията е задържан за домашно насилие спрямо съпругата си, но няма издадена заповед за защита

Задържан е 45-годишен мъж от Бургас, след сигнал за домашно насилие. Той е бил подаден двайсет минути след полунощ от апартамент в блок 51 в жилищен комплекс "Славейков", съобщиха от Областната дирекция на МВР - Бургас.

Пристигналите на място полицаи са открили в апартамента 48-годишна жена и нейния баща на 78 години, които били с видими следи от наранявания - рани по главата, кръвотечение от носа и др. Те заявили, че са бити безпричинно от 45- годишния мъж, съпруг на пострадалата, който нанасял ударите с ръце. Побоят е нанесен пред 16-годишната дъщеря на семейството.

Нападателят е задържан за срок до 24 часа. Тестван е с дрегер за употреба на алкохол, като апаратът е отчел 1,74 промила. Констатирано е, че на 18 август миналата година, бургазлията е задържан за домашно насилие спрямо съпругата си, но няма издадена заповед за защита по Закона за домашното насилие.

От пресцентъра на полицията уточниха, че не е била издадена заповед, защото от страна на жертвата не е проявена активност, а такава е нужна за да се задейства механизмът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    1
    Айде, бе?
    Да, бе, бити безпричинно! Причината е ясна – курвата и курвенските ѝ номера!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари