Забраниха на пострадалото семейството да говори за катастрофата с автомобила на Караянчева

2
Вече трети ден пък няма никаква информация за състоянието на детето, което също пострада при инцидента
Вече трети ден пък няма никаква информация за състоянието на детето, което също пострада при инцидента

Семейството, което пострада в катастрофата с шефката на Народното събрание Цвета Караянчева е получило пълна забрана да говори за фаталния инцидент.

Журналистка се е опитала да се свърже с жената и детето, които са били в Аудито по време на катастрофата, но е ударила на камък, въпреки че е използвала сериозни връзки, за да стигне до семейството, пише 19 минути.

Вече трети ден пък няма никаква информация за състоянието на детето, което също пострада при инцидента. За сметка на това за състоянието на Караянчева сме уведомявани почти на всеки час. Явно нещо сериозно се прикрива, след като на другите участници в катастрофата не им се позволява да говори, смята журналистката, опитала да стигне до пострадалото семейство. В болницата в Шумен, където са настанени пък има засилено полицейско присъствие. Припомняме, че шефката на НС беше транспортирана с правителствения хеликоптер от Шумен до София, но тя не взе със себе си пострадалото дете, а го остави за лечение в болницата в града.

Експерти пък разкриха, че най-вероятно Караянчева се е возила в луксозния автомобил на НСО без колан, след като от удара се е стигнало до фрактура на ключицата. Самата лимузина пък почти не е пострадала от ПТП-то, което потвърждава хипотезата, че тя е била без колан. Както е известно кортежът на парламентарната шефка се е движил и с много по-висока скорост от разрешената в този участък.

В същото време сайтът Афера разкри къде са купонясвали Караянчева и антуража й в нощта преди катастрофата. Първоначално шефката на НС и кметът на Силистра са били на банкет по повод празника на града в ресторант Дръстър. След като обилно са вечеряли и са се отдали на танци, купонът е продължил в дискотека Руж, която се намира до Паспортна служба на Областната дирекция на МВР в Силистра.Там вип гостите с охраните и прочие са останали до към три – четири сутринта. Според очевидци в дискотеката Караянчева, която е и баба е танцувала кючеци с кмета на Силистра. От сцените дори имало видеоклипове, които впоследствие са били изтрити.Кой колко спал не е ясно, докато сутринта са тръгнали и … катастрофирали.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари