Явно омаскаряването трябва да е само за нас

1
Коментар на Елена Гунчева за носенето на маски
Коментар на Елена Гунчева за носенето на маски

ОМАСКАРИ СЕ, БРЕ, МУТРО!

Ежедневно Генерал Годжи и "загрижени" за здравето и живота ни хорица ни убеждават колко са важни маските, как постоянно да ги носим, да не ги пипаме и да ги ползваме еднократно /медицинските/. Днес съзерцавам фотките на Онуй на страницата му и засичам картинката как Онуй върти маската в ръцете си в позата: "Ай, сИньор, бандити нападнаха селото!". А Мустафата го гледа с тих и напоителен ужас /може би с тръпка на очакване да я прегърне след това/.

Явно омаскаряването трябва да е само за нас, а Онуй може с примера си да показва пълната безсмисленост на тези мерки. То не беше да носи маската като лигавник или памперс под брадичката, то не бяха маски като човки, от които странно виси носа му, то не бяха посещения изобщо без маски, то не беше фоткане без маски с неуважени лелки....пълно обезмаскаряване направо!

Ако ме питате мен, направо противогаз трябва да му се сложи, за да мълчи и да стряска хората с вида си. Липсата на кислород няма как да предизвика реакция в него, тъй като увредените няма накъде повече да се увредят. А, сега Му вярвайте колко вярва, че "си4ки шА Омрем!".

Елена Гунчева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари