ВСС ще изслуша шефа на Апелативната прокуратура заради Нотариуса

0
Той ръководеше районната прокуратура в София до 2019 година
Той ръководеше районната прокуратура в София до 2019 година

Той ръководеше районната прокуратура в София до 2019 година

Бившият районен прокурор на София Радослав Димов ще бъде изслушан от Прокурорската колегия на ВСС на 21 февруари от 13:30 часа.

Изслушването на Димов е във връзка информация, която е изнесена за него от Анастасиос Дикос - един от гръцките бизнесмени, които твърдят, че са изнудвани от кръга около Мартин Божанов - Нотариуса.

Радослав Димов в момента е шеф на Апелативната прокуратура в София. Той ръководеше районната прокуратура в София до 2019 година, когато беше назначен на по-високия пост, съобщава БНТ.

Именно след Димов, първо временен, а след това и постоянен шеф стана Невена Зартова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари