Всеки СМС е лъч надежда за малкия Ени

2

Читателка на Dunavmost.com се обърна към нас с молба да разпространим зов за помощ за малкия Енис от Русе.

За детенцето писахме преди 2 месеца, но сега разбираме, че вече е много по-лесно и бързо да помогнем на малчугана. Вече всеки от нас може да прати СМС на номер 17 777 с текст "DMS ENIS".

Енис е само на четири годинки! Макар да изглежда напълно здрав, Ени е диагностициран с достатъчно тежко заболяване: генерализирана епилепсия с големи и малки припадъци, церебрална киста, мулкистична левкомалация, спастична церебрална парализа, спастична квадрипареза. 

Спасението за Ени е в Истанбул! Турска клиника предлага столови клетки (4 курса), хоспитализация от 4 нощи, упoйка, медицинско наблюдение + 20 сеанса физиотерапия. Сумата на лечението е 34 000 щатски долара. За съжаление, родители на Ени са непосилни да платят това лечение и това е причината, поради която се обръщаме към вас с призив за помощ.

За тези от вас, които искат да се запознаят по-подробно със заболяването на Ени, информация за турската клиника и др. информация, могат да разгледат снимките в галерията ни. А за тези от вас, които искат да помогнат, могат на го направят, като изпратят дарителски СМС с текст на латиница "DMS ENIS" на номер 17 777 за трите мобилни оператора. Стойността на един СМС при еднократни дарения е 1 лев за абонати по договор с Telenor,VIVACOM и Mtel, цената на ДДС не се начислява. За потребители на предплатени услуги на трите оператора цената на 1 СМС е 1,20 лева, като в нея е включен ДДС.

За тези от вас, които искат да помогнат на малкия Ени по банков път, могат да го направят в BGN на сметка:

Титуляр: Енис Нехиреев Казаков
Банка: Първа инвестиционна банка
IBAN: BG66 FINV 9150 1317 0482 54
BIC: FINVBGSF

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари