Все повече родители въоръжават децата си

0
Най-често децата са въоръжени с пистолет или бокс
Най-често децата са въоръжени с пистолет или бокс Видео: Нова телевизия

Все повече родители купуват оръжие за децата си, като най-често това е газов пистолет или бокс. Това заяви пред Нова телевизия собственик на оръжеен магазин в София.

В Интернет постоянно се появяват темите за притежание на ножове, боксове, газови пистолети. Непълнолетни младежи се интересуват за условията, при които могат да се сдобият с лично оръжие.

Често и баби и дядовци взимали оръжия за внуците си. Какъв да бъде моделът на пистолета обаче решавали младежите. Стряскащото било, че идвали родители, които купували защитни средства дори за 9 годишни хлапета. Човекът, представен като Динко допълни, че най-много се купували ножовете тип "пеперуда". Само за една седмица той е продал 10 броя от този артикул.

"Оръжията не трябва да се забраняват на децата, а да им се предоставя алтернатива". Това заяви училищния психолог Младен Владимиров.

"Момиче от добро семесйтво поиска да ми покаже как се е научила да върти нож точно тип "переруда". И като я попитах защо и е цялата тази работа, тя ми отговори: "Докато показвам как въртя този нож, дано мога да разубедя някой насилник , който смята да ме атакува".Какво се случва?Връщаме се в "Под игото" и ще леем куршуми, защото навън се сручва нещо?!", риторично попита училищният психолог.

Източник: Нова Телевизия
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари