Все пак Анатоли Станев е назначен за областен управител на Русе

5
Независимо от общественото брожение сред русенци, Станев ще поеме поста
Независимо от общественото брожение сред русенци, Станев ще поеме поста

Въпреки общественото напрежение в Русе кандидатурата му беше гласувана днес

Анатоли Станев е новият областен управител на Русе. Това стана по време на днешното заседание на Министерския съвет, което се провежда онлайн. Той бе предложен от ПП "Има такъв народ".

Припомняме, че две отворени писма – за и против, разделиха гражданите по въпроса дали директорът на РИОСВ - Русе Анатоли Станев има качествата да бъде новият областен управител на крайдунавския град.

От ИТН - Русе излязоха с позиция за категоричната си подкрепа на тази номинация, а депутати от ПП - Русе заявиха, че не могат да коментират кандидатурата, тъй като предложението не е тяхно, а на ИТН. 

В крайна сметка, независимо от общественото брожение сред русенци, Станев ще поеме поста на Борислав Българинов. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    19
    Лубриканти.и.и.и..и...
    Мазни.и.и.и..и......хрущят.т.....лубриканти.и..и... пукат ануси.и.и....дупета разни.и.и.и....лубриканти.и.и.и.....
  • -5
    18
    Политическа кадрила, пак ...
    Докато Канадеца и Кокорко държат юздите, а докога - кой да каже?
  • 17
    17
    защо
    Като директор на РИОСВ, какво направи за изключително мръсния въздух в Русе? Най-вероятно е имало някаква инициатива, но проблема не е решен. Справи ли се с мръсния въздух в Русе, че да го направят сега областен управител, където отговорността и задълженията са по-големи. Щом не може да се справи с мръсния въздух в Русе, ще се справи ли с управлението на областната администация или ще го караме както с въздуха
  • 17
    16
    Русенец
    Тази гербероидна калинка, която се показа, че е марионетка на ОПГ ГРОБ, чрез подлогите им от ИТН не трябва да стъпва в Областна Администрация! Протести и окупиране до дупка трябва! Иначе Русе ще се превърне в поредния замиращ велик град, унищожен от комунягите=герберастите=депесарите=МВРО псевдопатриотите!
  • 9
    15
    до 14
    Това, което казваш беше валидно за соца. Вече е демокрация и нещата драстично се промениха. Сега е валидно правилото: Нямаш вуйчо владика - не ставаш поп!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари