Володимир Зеленски: Ще има още украински действия срещу Русия

2
Санкциите не са достатъчни, заяви украинският президент
Санкциите не са достатъчни, заяви украинският президент Снимка: Facebook

Санкциите не са достатъчни, заяви украинският президент

Украинският президент Володимир Зеленски днес заяви, че санкциите срещу Русия не са достатъчни, за да спрат нейната "агресия", и обеща нова украинска акция срещу "терористичната държава", предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

"Ясно виждаме кои направления на натиск върху Русия е необходимо да бъдат засилени, за да се предотврати от нарастване (нейният) терористичен потенциал", каза Зеленски в нощното си видеообръщение.

"Санкциите не са достатъчни. Ще има и повече наши собствени, украински действия срещу терористичната държава. Докато руската агресия продължава, Русия трябва да почувства загубите", допълни той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    11
    русенец
    НАТО е американска търговска организация, имаща за цел пласирането на безумно скъпата и некадърна продукция на оръжейната и промишленост на страните-членки на НАТО. Ако е нужно за това се раздухват и военни конфликти.
  • 1
    10
    NATO
    НАТО е доста надценявана структура със слабо мотивирани войници понеже служат за нелепи каузи. Щатите са си иззели ръководството но НАТО и го ползват за лицемерните си политики.
  • 1
    9
    Таганенко
    Без коментар. 🤣🤣🤣 Колкото и иронично да искам да го напиша, речникът не ми достига. Вчера един приятел ми казваше как сам си прави изолацията, като гледа клипчета в ютуб. Днес разбирам, че това е равнозначно на обучение в НАТО. Значи да обобщим: военната помощ на натовските страни в 50 % е дефектна и не става за нищо, а инструктурите знаят по-малко за войната от събраните по улиците акробати, ВиК специалисти или най-обикновени табладжии от парка? Германия прекупува продадени на Швейцария танкове, защото традиционно неутралната страна вече има повече от нея? Щатите едвам дадоха 31 танка след една година мрънкане? ISW всеки ден ни убеждава, че руснаците имат генерални проблеми, а диванните кибици в хор пригласят, че "Могучая била втора сила, ама в Украйна? Вече разбирам защо ги е страх така от Русия. Но не разбирам защо условие за влизане в НАТО беше да нарежем единствените си ракети, които плашеха, а Тагаренко по заповед даде и последното свястно защитно оръжие, за да може Денков да каже, че ще спаси украинци. А кой ще спаси България господа предатели? Натовските инструктори?
  • -1
    8
    Pенко
    Не знам на какво се залага с такова изкривяване на действителността. Направо на 180 градуса (не на 360, както една зелена германска калинка каза преди време...). Хубаво, известно време ще залъгвате тъпите западни бройлери (за украинските е ясно - те нямат друга алтернатива) с лъжлива информация. Но рано или късно, истината ще излезе наяве. Тогава какво ще обяснявате на тъпия европейски бройлер? Особено, ако последния е останал без работа, няма пари за ток и газ? Или, гьонсуратлъка е задължителна черта на западния политик и мисирка (по Боковски)???
  • 0
    7
    Sтанко
    Спрете му ефира на тоя клоун, че омръзна на аудиторията! Толкова жалко създание - дали осъзнава какво направи до тук, за да продължава да го прави???
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари