Володимир Зеленски: Русия се опитва "да ни изтрие от лицето на Земята"

1
Сирените за въздушна тревога не стихват в цяла Украйна
Сирените за въздушна тревога не стихват в цяла Украйна Снимка: БТА / АП

Сирените за въздушна тревога не стихват в цяла Украйна

Украинският президент Володимир Зеленски каза, че има ранени и убити в следствие на експлозиите, които разтърсиха градове в цяла Украйна днес и обвини Русия, че се опитва да заличи страната му "от лицето на Земята", предадоха световните агенции.

"Те се опитват да ни унищожат и да ни заличат от лицето на Земята… да унищожат нашите хора, които спят у дома си в (град) Запорожие. Да убият хората, които отиват на работа в Днепър и Киев", написа Зеленски в своя публикация в приложението "Телеграм".

"Сирените за въздушна тревога не стихват в цяла Украйна. Има ракетни удари. За съжаление има убити и ранени", добави той.

По данни на украинското министерство на вътрешните работи в Киев има осем загинали и 24 ранени. Съобщава се и за един загинал в Запорожие.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    ХУЙ ЗА УСРАЙНА
    Гледам володката Зелцето … резаното еврейче и се празня на наркоманслара му мутра и на курвата жена му!
  • 0
    3
    Уй за УСРАЙНА
    слава на кадиров, лъскам бастуна и му гледам портрета
  • 6
    2
    Уй за УСРАЙНА
    Малко ви е усраински боклуци! Еврейте и хохлите само ревът, че кръв и сперма тече им пт гъзът! Бой майка им да еба продажна джендърска!
  • -10
    1
    РУК за Ръша
    Сатрапия сама се опитва да се унищожи! Рушлямците няма да могат 100 години след Путлер да се оправят! Дано по-бързо се осъзнаят и го увесят на някой кран късокракия изперкаляк!!! Слава на нашите украински братя!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари