Володимир Зеленски: Русия иска да предизвика масова миграция към Европа

0
Взривове избухнаха близо до Херсон
Взривове избухнаха близо до Херсон

Взривове избухнаха близо до Херсон

"Русия иска да предизвика масова миграция към Европейския съюз с атаките по електроцентралите в Украйна". Това обвинение отправи украинският президент Володимир Зеленски, предаде bTV.

По думите му - с унищожаването на критичната инфраструктура много хора може да потърсят убежище в други страни.

Зеленски поиска в отговор Западът да предостави на Киев още противовъздушни системи. Той призова и за още санкции срещу Техеран заради иранските дронове, използвани за нападенията.

Вашингтон вече обяви, че обмисля мярката заради данни, че ирански военен персонал е обучавал руските сили да пилотират дроновете в окупирания Крим.

В същото време взривове избухнаха тази нощ в района на Антоновския мост, който пресича река Днепър, близо до Херсон. Ако бъде разрушен, руската армия в града ще остане без снабдяване.

Украинският президент Зеленски пък обвини Русия, че е минирала стена на язовир. Ако я взриви водата ще потопи десетки населени места.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    7
    112
    Към 1.09. 2022г. ,Русия е изплатила обезщетение за 49 000 души, убити в Украйна ! Това са около 50% от признатите за жертви ! Петоколонниците в Русе ,понеже гледат само руска телевизия ,и знаят ,че Украйна нападна Русия и признават само 4874 убити руснаци ,продължават да чакат третото си освобождение ! Дори не знаят ,че убитите от Москва са 15 души ,а от Бурятската област и Татарстан са 11000 и това е буре с барут за Путин ! Но.. ""Вся власт советам '' ! Ха сега дай махорку и копеек !
  • 1
    6
    БГ Работодател
    Имаме нужда от клалифицирана работна ръка, така че сте добре дошли. Няма да се притеснявате, ще бъдете настанени в хотели по черноморието, заплатите не са големи за да не възникне у вас чувството, че във вашата държава е най-зле. На ръка даваме повече.
  • 1
    5
    Народа
    Много усраински хохли се навъдиха. Айде взимате дисагите и в усраината боклуци!
  • 0
    4
    Sтанко
    Тоя клоун все намира какво да каже, че да "блестне". Ама браво на Путьо, че не се отказва и си държи на своето. Трябва да се знае, че краварите НЕ може да налагат на всички своята "истина".
  • 1
    3
    ...
    И забравих да добавя. А кравария, като предизвика масова вълна на миграция от Сирия, Ирак и Афганистан някой да не би да седна да я плюе в ефир ? Същата вълна върви и до този час, ное обираме жестоки негативи от нея, мрат ченгета, катастрофи с мигранти.... нооо нашите лижат гъза на тяхното посолство с бясна сила. Благодаря от все сърце на Владимир, че удари твърдо по масата.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари