Волен Сидеров вилня в центъра на София

0
Лидерът на „Атака” Волен Сидеров развихри скандал в центъра на столицата
Лидерът на „Атака” Волен Сидеров развихри скандал в центъра на столицата Снимка: bTV

Лидерът на „АтакаВолен Сидеров развихри скандал в центъра на столицата. Заедно с депутата Десислав Чуколов спрели пред "клекшопа" в близост до НАТФИЗ и заявили, че вътре има наркотици

В този момент мъж и жена се спрели, за да си купят цигари. Сидеров хванал жената за ръката и взел телефона ѝ. От Театралната академия излезли много хора и станал скандал. След това на мястото пристигнали и много полицаи, съобщи бТВ, цитирана от OFFNews.

По първоначална неофициална информация, той е ударил полицейски служител, съобщава Нова тв. На мястото на инцидента са пристигнали шефът на СДВР Младен Маринов и главният секретар на МВР Георги Костов.

Сидеров е подсъдим в дело за хулиганство заради инцидента на летище „Варна“ от миналата година. 

„Видях как доста пияният Деислав Чуколов и също така доста пияният Волен Сидеров вървяха по улицата. Малко по-късно стана тарапана, дойдоха полицаи, собствениците на клекшопа и впоследствие мисля, че Чуколов удари собственика на магазина”, разказва свидетелят Радослав Петров.

Собственикът на магазина Александрина Симеонова пък твърди, че Сидеров й дръпнал телефона от ръката, след като се опитала да заснеме случващото се.

„Телефонът ми падна на 3 - 4 метра зад мен и той започна да ме стиска за лакътя”, казва Симеонова.

„Установявам, че в този обект се продават безакцизни стоки. Не случайно повиках полицията. Полицията, която дойде тук, започна да охранява, да слага чадър на този обект”, заяви от своя страна Волен Сидеров.

Той е категоричен, че във въпросния клекшоп се предлагат наркотици и нелегален алкохол. 

В последствие служители на МВР направиха проверка на магазинчето. Резултатът според собственичката е, че вътре няма дрога, нито цигари без бандерол.

Разследването на Сидеров и компания приключи след 4.30 ч., на мястото остана дежурна патрулка. 

Източник: OFFNews
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари