Почина Десислав Чуколов

5

Той бе една от водещите фигури в партия "Атака"

На 47-годишна възраст почина заместник-председателят на партияАтакаДесислав Чуколов.

Новината бе съобщена в ефира на телевизия “Алфа”.

С прискърбие ви съобщаваме, че тази сутрин след тежко боледуване на 47-годишна възраст почина нашият приятел, съмишленик и съратник Десислав Чуколов”, заявиха от медията, близка до партията на Волен Сидеров. Самият той сподели тъжната вест:

Той е роден на 22 декември 1974 в Русе. Завършва Русенския университет със специалност „Европеистика“ и до включването си в политиката работи като компютърен специалист в родния си град. Десислав е женен, с едно дете. Владее английски, руски и немски език.

Член е на партияАтака“ от учредяването ѝ на 17 април 2005 г., а от 11 юли 2005 г. е народен представител в 40-о Народно събрание. От 21 септември 2005 г. е заместващ представител на България в делегацията в Парламентарната асамблея на Съвета на Европа. От 8 март 2006 г. заема длъжността парламентарен секретар.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    Танас гнома
    От какво е умрял
  • -5
    3
    ..
    Явно ваксиниран.
  • 9
    2
    4y45645
    poznavah go ne znaeh che e bil bolen jalko
  • 32
    1
    darkaveng
    Бог да Го прости! Почивай в мир!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари