Волейболният "Дунав" е водач в група Д за юноши U20

3
Представителите на Русе нямат загубен гейм
Представителите на Русе нямат загубен гейм Снимка: ВК Дунав

Представителите на Русе нямат загубен гейм

Съставът на Дунав (Русе) продължава успешния си ход в група Д от първенството по волейбол на България за юноши под 20 години.

Представителите на Русе победиха като домакини Добруджа 07 (Добрич) с 3:0 гейма в мач от четвърти кръг, който се игра в зала „Иван Ханджиев“. С това тимът, воден от Красимир Миронов, записа четвърта поредна победа в група Д и е водач в класирането с 12 точки и без загубен гейм. Добруджа 07 е на трета позиция с един успех, три загуби и 3 точки, информира BGvolleyball.com.

С успех в този кръг се поздрави и съставът на Черно море (Варна), който се наложи над съгражданите си от Перун с 3:0 гейма.

С това волейболистите на Черно море, водени от Норман Недков, са втори в таблицата с три победи, една загуба и 9 точки. Съставът на Перун е на последна позиция без успех.

В тази група няма директна квота за Държавни финали. Първите три от класирането след редовния сезон продължават на допълнителни квалификации за Държавни финали.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари