Войната за паркоместа по морето: Жена откри колата си, окичена с риби

5
Случаят е от Поморие
Случаят е от Поморие

Войната за паркоместа по морето придобива нови измерения.

Млада жена в Поморие откри колата си, окичена с риби /сафрид/, въпреки че на предното стъкло предварително е оставила бележка с телефонния си номер в случай на нужда от преместване.

„Ако толкова много съм пречела, защо просто не звънна на телефона от бележката..? Да, аз съм ония, дето си оставят телефона на стъклото и като им звъннат в 2 ч. през нощта, стават и си махат таратайката! Цяло лято всеки спира на въпросното място и нямаше проблем. Това, че номерата ми не са с бургаска регистрация, не означава, че съм турист. Напротив, и аз живея и работя в този град.“, пише жената във Фейсбук.

Нека кажа на този, който ми беше оставил този "морски подарък" на колата, че ако следващия път реши пак да ми оставя нещо, може да метне и някой паламуд или калкан за разнообразие. И най-накрая искам да завърша с това, че всеки може да се изнерви и да направи простотия, но е хубаво преди това да помисли струва ли си“, допълва потърпевшата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    TiT
    ......КОГАТО ВИЗАНТИЙЦИ ИДВАТ И ТИ НОСЯТ ДАР,ГЛЕДАЙ КАКВО ИМАТ В ДРУГАТА РЪКА.....И СЕ ОГЛЕЖДАЙ....... МНЕНИЕ ЗА ВИЗАНТИЙЦИТЕ НА РИМСКИТЕ ИМПЕРАТОРИ ПО ПОВОД ТЯХНОТО ГОСТОПРИЕМСТВО И ДАРОВАНИЯ В ИМЕТО НА "ДОБРОСЪСЕДСКИ ОТНОШЕНИЯ И ГОСТОПРИЕМНО ПРИЯТЕЛСТВО".....
  • 4
    1
    Какво да ОчаКВАШ ОТ ГЪРЦИ?
    Какво да очакваш от Гърци? Созопол,Несебър,Поморие.....Византийска им работа.Да го хванат тоя къде е метнал рибата и да го накарат да я изяде сурова с люспите.Да му се даде чаша старо олио да притиква с топла бира.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари