Водолеи, не поемайте рискове в днешния ден!

0
Водолеи, не поемайте рискове в днешния ден!

Овен

Ще се предпазите от неблагоприятните енергийни въздействия, с които е наситена атмосферата на деня, ако сте въздържани и смирени. Нуждаете се от разтоварване, спокойствие и отсъствие на дразнители. Следват новости, които ще ви обнадеждят за бъдещето, но и няма да липсват вълнения.

Телец

За много от вас денят се свързва с промени, имащи отношение към остарели възгледи и пагубни мисли. Проявете повече гъвкавост в отношенията си и не се ангажирайте с чужди проблеми, бъдете добри. Бдителността ще ви помогне да избегнете неприятности и главоболия, каквито също са възможни.

Близнаци

Нови предизвикателства ще привличат вниманието и интереса ви не само в професионалната сфера, но и в по-широк план. По различни причини са възможни размествания или промени, които ще предизвикат отрицателни емоции у вас. Най-важно е да запазите спокойствие.

Рак

Сложен ден, през който негативите ще оказват влияние върху всички ви. Ще преминете без загуби, ако запазите за себе си обземащите ви съмнения и нездрави емоции и съзнателно се предпазвате от изкушения и агресия. Смирете се и ще се почувствате в мир със себе си.

Лъв

Сред проявленията на много от вас днес се забелязва упорство, но и агресия. Умората ще е съпътствана от придобивки, затова си заслужава усилията, пък и новости няма да липсват. Споделете времето си с някого, който ви е приятен, и избягвайте да се натоварвате с чужди проблеми.

Дева

Ще се чувствате по-добре и в мир със себе си днес, ако избягвате шумни места и не се поддавате на провокации за мъст и агресия. Ако се почувствате натъжени от нечие отсъствие около вас, потърсете свои начини за разтоварване. Физическите упражнения, разходки и преходи не са желани, щадете краката си.

Везни

Различните обстоятелства и хора от обкръжението ви могат да провокират неконтролируемо поведение и нездравословни емоции у вас. Случващото ще се отрази на настроението ви, но не унивайте. Имате потенциал да се справите и ще намерите решение, реагирайки адекватно на събитията.

Скорпион

Денят на много от вас ще е запълнен с работа по текущи задачи, ще гоните срокове и изпълнявате договорености. С постигнатото ще затвърдите доверието в себе си, от което ще последват нови предложения. В личните си взаимоотношения бъдете по-търпеливи и незлобливи, особено с най-близките ви хора.

Стрелец

Енергията на деня е свързана с илюзии и разрушаване на старото и влияе на настроението и светоусещането ви. Ако се чувствате оскърбени или пренебрегнати, потиснете емоциите си и не взимайте крайни решения, защото рискувате да сгрешите. Смирението ще ви помогне да се пречистите от лоши мисли.

Козирог

Хора, които не одобрявате или чиито действия контролирате, ще ви насочват към размисъл. Не омаловажавайте и своите грешки и се променете. Не се лишавайте от развлечения и разтоварващи занимания. Нуждаете се от тях, за да наваксате от изгубената енергия и хубави вълнения.

Водолей

Без да пренебрегвате своята работа, ще инициирате срещи и уреждате финансови взаимоотношения. Избягвайте шумните места и не рискувайте в нищо. Контролирайте емоциите си, не се поддавайте на провокации и съблазни за мъст, защото те могат да съсипят не само добрите ви намерения.

Риби

Насочете енергията си за добри дела, без да се поддавате на провокации, предизвикващи изблик на отрицателни емоции и самосъжаления. Изразете доверието си към партньорите и колегите си, за да върви гладко работата, обратното може да ви натовари. Честите ви упреци не правят връзката ви по-стабилна, напротив.

Източник: Petel.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари