Водният цикъл затваря частично булeвард „Неофит Бозвели“

2
От 26.02. до 29.03. включително се затваря за движение булeварда в участъка от кръстовището с ул. „Цар Шишман“ до кръстовището с ул. „Борисова“
От 26.02. до 29.03. включително се затваря за движение булeварда в участъка от кръстовището с ул. „Цар Шишман“ до кръстовището с ул. „Борисова“ Снимка: Google Street View

От 26.02. до 29.03. включително се затваря за движение булeварда в участъка от кръстовището с ул. „Цар Шишман“ до кръстовището с ул. „Борисова“

Община Русе информира водачите на МПС и жителите на Русе, че във връзка с изпълнението на проекта на ВиК „Реконструкция на ВиК мрежи в ЦГЧ, град Русе“, от 26.02. до 29.03. включително се затваря за движение на МПС булeвард „Неофит Бозвели“ на етапи в участъка от кръстовището с ул. „Цар Шишман“ до кръстовището с ул. „Борисова“ и се заема част от платното на ул. „Борисова“ в кръстовището с бул. „Неофит Бозвели“, както следва:

- Етап I – пълно затваряне на бул. „Неофит Бозвели“ в участъка от кръстовището с ул. „Цар Шишман“ до кръстовището с ул. „проф. Дондуков - Корсаков“.

- Етап II – пълно затваряне на бул. „Неофит Бозвели“ в участъка от кръстовището с ул. „Борисова“ до кръстовището с ул. „Проф. Дондуков - Корсаков“.

- Етап III – заемане на част от уличното платно на ул. „Борисова“ в кръстовището с бул. „Неофит Бозвели“.

Движението на МПС ще се осъществява по обходни маршрути, както следва:

1. При затваряне на бул. „Неофит Бозвели“ на Етап I и Етап II по ул. „Борисова“ и ул. „Свети Георги“ към ул. „Николаевска“ и обратно по същия маршрут към ул. „Борисова;

2. При Етап III по свободните пътни ленти на ул. „Борисова“ със заобикаляне на препятствието, с повишено внимание и при стриктно спазване на поставената пътна сигнализация, съгласно проекта.

Движението на Автобусни линии 8 и 18 при затваряне на бул. „Неофит Бозвели“ на Етап I и Етап II ще се осъществява по обходни маршрути, както следва:

- Автобусна линия №8 в посока Гробищен парк Басарбово по обходен маршрут, от кръстовището на ул. „Мария Луиза“ с ул. „Борисова“ по ул. „Борисова“, ул. „Св. Георги“, ул. „Николаевска“ и оттам по маршрута си. Обратно в посока Дом на културата от бул. „Мидия - Енос“ по ул. „Борисова“ и оттам по маршрута си.

- Автобусна линия №18 в посока Хиподрума по обходен маршрут, от ул. „Николаевска“ по ул. „Св. Георги“, ул. „Борисова“ и оттам по маршрута си. Обратно в посока паметника на Мара Манева по ул. „Борисова“ и бул. „Мидия - Енос“.

Призовават се водачите на МПС да спазват стриктно временната организация на движение и поставените пътни знаци и табели.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    8
    Защото ги търпим ... !?
    И до кога тази Софийска Водна Мафия с хаотичен цикъл ще безобразничи из Русе?
  • 2
    7
    Свободен
    Гербаджии в общината и слаб кмет е очаквано зловеща комбинация. Жалка история.
  • 6
    6
    Недомислица
    Поредна недомислица! В момента е затворена ул. Рила и цялото движение по Видин се изнася през Н. Бозвели към Борисова, в час пик почти не може да се мине, колите се разминават на по една боя. Като затворят и там, всички по ул. Видин остават затворени - там има детска градина и лаборатория, супермаркет, пицария, да не говорим за живущите. От Видин до Борисова, което обикновено е 100-ина метра вече ще трябва да се минава през гарата и Охлюва ли? Кой ги издава тия разрешителни, къде е КОБД, къде спи зам-кметът Недев? Малко акъл поне преди изборите поне да ви беше дошъл покрай цялата сервилност, 4 години не се научихте как се управлява община!
  • 2
    5
    Стефан
    Къртиците къртят яко,място от дупки не остана в този град,а кметските избори чукат на вратата.
  • 0
    4
    Detelin Welikow
    Toja kmeet i sefa na WiK da wzemat da se omitat ot grada
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари