Водният цикъл затваря улица „Атанас Буров“

0
Централната улица в града ще бъде забранена за движение на МПС-та от 19 до 22 август
Централната улица в града ще бъде забранена за движение на МПС-та от 19 до 22 август Снимка: Община Русе

Централната улица в града ще бъде забранена за движение на МПС-та от 19 до 22 август

Във връзка с изпълнението на обект: „Реконструкция на ВиК мрежи в ЦГЧ, гр. Русе“ от 19 до 22 август включително се затваря за движение на МПС ул. „Атанас Буров“ в участъка от ул. „Константин Иречек“ до ул. „Олимпи Панов“.

За периода на затварянето улиците „Олимпи Панов“ и „Христо Г. Данов“ ще бъдат двупосочни за осигуряване достъп на живущите до затворения район, съобщиха от Община Русе.

Призовават се водачите на МПС да спазват стриктно временната организация на движение и поставените пътни знаци и табели.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    6
    СЛАБ НАРОД, СЛАБА ДЪРЖАВА
    Честно казано си го заслужаваме всичко това! В една нормална държава хората вече щяха да са на улицата и да протестират бурно срещу случващото се в Русе. Но ние сме един тъп овчи народ, който е свикнал да бъде теторизиран постоянно. Дали според вас едни германци, испанци или французи биха стояли толкова спокойно по домовете си и да слушат оправданията на кмета си? Не, не мога да приема за нормална реакцията на Пенчо, един човек който е застанал на поста си с морлани ценности до сега трябваше да си е подал оставката. Това са едни нагли и нахални хора, които се възползват от тишината на хората. Виждали ли сте нещо подобно в друга европейска държава? Целия град е потънал в мизерия, дупки и камъни от толкова много време, че ми е трудно да си спомня кога започнаха тези ремонти. Пълна деорганизация, некадърно изпълнение, ремонт на ремонтите, недовършени обекти, зарязани кратери. Човек би си помислил, че тук е бойно поле.
  • 3
    5
    88
    А кога ще отваря, водният цикъл? Когато му свърши цикълът ли?
  • 8
    4
    Къметът
    Затварям целиот град. Имам власт, затварям. Васи. Скъпа. Прибирам се. Измивай катерицата.
  • 9
    3
    Костадин
    Супер.Чакам да разкопаят "Липник" и "Скобелев",ама ако може да е едновременно,че да мога да ходя на работа с лодката по Дунав-а.По-бързо ще стигам
  • 19
    2
    до ВиК
    хубавото затваряте, ама там където приключите работа оставяте мръсотия , прах, камъни , неравности, не знам некадърниците ли сте, нарочно ли го правите , но никъде не съм виждал подобни изпълнения. шефа на вик проверява ли си обектите или си клати мъдите в кабинета?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари