Воден цикъл: Ако не е разкопано, ще е наводнено!

23

Силният порой отново блокира Русе

Русенци заляха социалните мрежи със снимки от наводнените улици на града. Както обикновено са блокирани улица "Тулча", булевард "Липник" и булевард "България", а междублоковите пространства в квартал "Здравец" се превърнаха в езера.

"Русе има 3 проблема - наводненията при всеки по обилен дъждец, тировете и обгазяването и вече десетилетия никой не може да ги разреши...", пише г-н Ковачев.

"Ами метете ги тия булеварди! Цяла зима хвърлят пясък, после защо се запушвали шахтите! Този пясък когато не се събере, няма къде да отиде освен в шахтите и във въздуха във вид на фини прахови частици! Няма контрол от страна на Общината!!!", пише г-н Великов.

"Китайците трябва да дойдат и те да оправят всичко у нас. Това е вече наложително, защото е доказано, че управляващи и наети фирми за ремонтите са гола вода с разрешаването на тези жизненоважни проблеми", пише Никола Стоянов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    9
    БОЦко
    Кога ли ще проектират и направят канализационен цикъл? Не би трябвало нови няколкоетажни строежи в старите градски части да се включват към съществуващите от 61 години канализации. Не би трябвало тежко натоварените улици да се оставят със старите канализации, особено като се има пред вид, че Русе стои върху силно пропадъчни льосови почви. И старото заустване в Дунава не се знае в какво състояние е. Бедствия и аварии да не заблуждават хората, че мазите им се мокрели защото имало подземни реки. Ха, ха, ха ...
  • 10
    8
    Казанската Афера
    А защо всички малоумници минават или се опитват да минават през всички локви?Не може ли да изчакат 10-15мин.Голям зор за домашнярката !
  • 13
    7
    Robo
    Водния цикъл или по точно мензис испълняващ се от безграмотни мангали заради който всики си начупихме колите и на тия изроди никой нищо не може да им направи спечелили поръчките при тиквуний и платили сирекета пълнейки чекмеджето ,нека ония глупаци който ги избираха до сега тая сган пак гласуват за тях иначе казано мафията си иска държавата
  • 9
    6
    niki
    Инека се сетим за някой лозунги на дърти комунисти Работа Работа Работа или другия как беше Ред в хаоса и да не забравите пак да гласувате за тези изроди че и нагли напоследък само те по всички медий нали така тиквуниеви цървули
  • 0
    5
    tara
    ИЗВЪНРЕДНО: Скандалните про100$$ к!р0 и @сен ф@силеф обвиниха Русия за наводнените улици!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари