Булевард "Тутракан" се превърна в огромна локва

1
Движението беше спряно, а екипи на ВиК и пожарна отваряха решетките, за да може да се поеме водата от шахтите
Движението беше спряно, а екипи на ВиК и пожарна отваряха решетките, за да може да се поеме водата от шахтите Видео: Русе Медиа

Движението беше спряно, а екипи на ВиК и пожарна отваряха решетките, за да може да се поеме водата от шахтите

Краткият, но интензивен валеж в следобедните часове оформи огромна локва, която блокира бул.“Тутракан“ в Русе. Освен че движението беше спряно за около 30 минути и в двете посоки, значителното количество вода затвори и входа на единия от тир паркингите в района. Ситуацията допълнително бе усложнена от закъсал украински камион, предава Русе Медиа.

Собственичката на паркинга разказа, че водата е била над гумите на камионите, паркирани до самия булевард ,и че това не се случва за първи път. Васил, който е собственик на камиони, също бе възмутен и определи случващото се като безобразие. Той не спести и какво мисли за властите и институциите. Наводнението е станало причина и за инцидента с украинския тир. Водачът не познава трасето и когато е видял локвата, е решил, че ще може да премине, ако от дясната лента премине в крайната лява, където нивото на водата е по-ниско. За съжаление обаче не е успял да види, че под водата има тревна разделителна ивица, в резултат на което е заседнал.

Междувременно екипи на ВиК и пожарна отваряха решетките, за да може да се поеме водата от шахтите и участъкът да стане проходим. След 20 минути автомобилите започнаха да преминават в насрещното, като се изчакваха.

А след това започна и акцията по ваденето на тира, чието ремарке бе заседнало и усукано на пътя, блокирайки лентите за движение. Единствено благодарение на опитността на останалите шофьори от тир паркинга и с тяхно съдействие закъсалият камион бе изваден.

Както и в други подобни случаи, имаше автомобили, които изгубиха номерата си, а други пък бяха намерени. В момента булевардът вече е проходим и в двете посоки.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    15
    русенец
    не че нещо, аз съм дежурният гъзолизач на нещастника пенчо, на нещастник като него, му отива и нещастник гъзолизач като мен. сега който има очи ще види какво направи пенчо, най-добрия пример е новопоставения асфалт на мелницата посока варна, пропада, с отворени сляво дупки. големи като ануса ми
  • 6
    14
    Ех,ех
    Пенчо, добре че си отиваш от кметския пост вече, че за 4 години буквално унищожи града ни
  • 5
    13
    русенец
    Нали много плюехте срещу сегашния кмет? А по времето на кой кмет беше проектирано и реализирано кръговото след захарния завод?Да не е при оня дето управлява два мандата? Защо мълчите като бити задни части?Я да чуем!
  • 5
    12
    dzasd
    кой плащал данъци?
  • 10
    11
    Juotra
    Колко пъти равиха ремонт и ремонт на ремонта и не го оправиха тоя булевард?! Потъват едни пари някъде и НИЩО! Бездарници люти кражби без контрол,още дълго време ще сме в тинята!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари