Млад гвардеец, носил ковчега на кралицата в Лондон, почина внезапно

35
18-годишният младеж бе намерен в безпомощно състояние в поделението на гвардейците
18-годишният младеж бе намерен в безпомощно състояние в поделението на гвардейците Снимка: Getty images

Младият мъж бе на 18 години

Почина 18-годишен кралски гвардеец, който носи ковчега на покойната Елизабет Втора по време на погребалната процесия в Лондон преди две седмици, съобщава вестник „Дейли Мейл”, цитиран от NOVA.

Кавалерист Джак Бърнел Уилямс бил открит в безпомощно състояние в поделението на гвардейците в центъра на британската столица. Въпреки усилията на парамедиците, които били извикани веднага, младият мъж починал на място. От полицията съобщиха, че смъртта на младия мъж не се разглежда като подозрителна.

Младежът стана известен благодарение на видео, което семейството му с гордост публикува в социалните мрежи. На кадрите се вижда как той участва в прощалната церемония по погребението на британския монарх. Видеото беше придружено с послание, което гласеше „Горди сме, че нашият син изпълнява своя дълг към кралицата в последния ѝ път”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    7
    Мари
    Видял нещо съмнително и следва .....
  • 2
    6
    Смехурко
    Бог да го прости!Толкова млад !На едни е дадено да доживеят до дълбока старост,а на други не.Важно е не колко е дълъг живота,а колко е хубав! Почивай в мир!
  • -46
    5
    Анонимен
    Браво!Господ го е наказал. Всички британци след него!
  • -1
    4
    1 до 2:
    Даже специално за вас, ковид-идиотите, сляпо вярващи на правителството, сега Били Геят и СЗО са ви приготвили нови mRNA „ваксини“, този път против холера! И докато не ви чипират или утилизират напълно – няма да се спрат! Боди се, о неразумни юроде! https://telegraph.bg/zdrave/novini/szo-predupredi-ognishta-na-holera-v-cial-sviat-i-riazyk-skok-na-pochinalite.-samo-niakolko-miliona-dozi-vaksini-ima-do-kraia-na-godinata-353853
  • 24
    3
    1 до 2:
    Постът ми показва на ковид-идиотите като теб само едно – ти си следващият/щата! Рано или късно! Прав/а си, че простотията бая е ходила по вас, *ваксинираните*! Все пак *ковид*-а си беше тест за интелигентност, и вие не го издържахте!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари