Влюбени се ожениха чисто голи пред 250 гости

1
Представете си да ви се наложи да изкрещите „да“, докато падате свободно с главата надолу ...
Представете си да ви се наложи да изкрещите „да“, докато падате свободно с главата надолу ...

Представете си да ви се наложи да изкрещите „да“, докато падате свободно с главата надолу със своя любим по време на сватбата си или пък докато сте заобиколени от гладни акули. А как ви се струва да се покажете пред 250-те си гости, облечени така, както майка ви е родила. Това са само някои от най-откачените сватби, с които младоженците са се опитали да разбият стереотипите и да направят изключително и различно преживяване.

Голите младоженци

Роклята на младоженката винаги е един от най-важните и обсъждани детайли около всяка сватба. Това обаче далеч не се отнася за австралийката Ели Бартън, която заедно със своя годеник Фил Хендикът реши да се венчае облечена единствено с воал и брачна халка. Двамата се появиха пред 250-те си гости почти както майка ги е родила. Ели имаше нарисувана бяла рокля върху тялото си. Единственият плат върху нея беше воалът. Въпреки това двамата решиха да не нарушават напълно спокойствието на присъстващите, като Ели прикриваше интимните си части с букет от рози, а Фил – с парче черен плат.

Да литнеш към брака

За белгийската двойка Жероен и Сандра Кипърс сватбата сама по себе си не е носила достатъчно адреналин, затова двамата решили да внесат повечко силни усещания. Секунди след като си казали „да“, двамата се метнали от сватбената площадка, която висяла от крана на 50 метра над земята. Всъщност двамата не са се хвърлили към самоубийството, а скочили с бънджи. Това обаче не е краят на необичайната церемония. Двамата се върнали обратно на висящата във въздуха платформа, на която били те и 20-те им гости, за да приемат поздравленията на близките си. И всичко това срещу нескромните 36 000 евро.

„Да“ сред акули

Докато някои любители на силните усещания предпочитат сватба във въздуха, други залагат на церемония под водата. Това избраха американците Ейприл Пигнатаро и Майкъл Къри, които си казаха заветното „да“ в аквариум сред десетки акули, змиорки и други морски обитатели. Младоженците бяха и подходящо облечени като за приятно-страшното събитие – Ейприл носеше бял неопренов костюм, а Майкъл – черен. Освен акваланги двамата разполагаха и със специална предавателна техника, която да позволи на гостите, както и на официалното лице, което ги бракосъчетава, да чуят думата "да“.

Сватби за рекорд

Някои младоженци искат най-романтичната сватба, други – най-лудата, трети пък искат тяхната не просто да е най, но и това да бъде признато от Гинес. Така китайска булка опита да влезе в Книгата за рекорди през 2007 г., когато се появи на сватбата си с рокля, чийто шлейф беше дълъг цели 183 метра. Той тежеше близо 100 кг, а в носенето му бяха ангажирани няколко десетки гости. За голямо разочарование на булката обаче от Книгата на Гинес посочиха, че най-дългият шлейф е далеч по-зашеметяващите 1362 метра.

По-успешен се оказал опитът за рекорд на американска булка от Охайо, която влезе в Гинес с не една или две, а с цели 110 шаферки. Джил Стейпълтън е учителка по танци и помолила всичките си 110 ученички да й станат шаферки.

Церемония в магазина за обувки

Сватба на екзотичен плаж, сред снежни планини, на брега на романтично езеро? Не, това е старо и изтъркано, а освен това никое от тези райски кътчета не е щастливото място на булката Лиса Сатают. Американката заявила, че един точно определен магазин за обувки е нейното щастливо място и че то ще й донесе семейно щастие. Затова тя убедила годеника си, че това е идеалното място за сватбата. Заради тях собственикът на магазина направил размествания, които да им осигурят повече място между щандовете с обувки, както и място за романтична арка с цветя. Церемонията се състояла в работно време, така че любопитните зяпачи също успели да се порадват на необичайната сватба.

99 999 рози

Романтичният младоженец от Китай Сиао Вън направи невероятна изненада на своята булка в деня на сватбата, като я посрещна с 30 автомобила, окичени с общо 99 999 рози. Мъжът поръчал цветята чак от другия край на страната и изчислил, че ще му трябват около 30 коли, които да ги превозват. Затова той пуснал обява в интернет, с която помолил доброволци да му помогнат и да украсят автомобилите си с цветята, за да изненадат бъдещата му съпруга. Не става ясно дали и какво възнаграждение е обещал, но бързо събрал нужните возила. В големия ден той отишъл с цялата цветна феерия да вземе булката, която изпаднала във възторг. Според Сиао изражението, изписано по лицето й, абсолютно си заслужавало усилията. Той избрал цифрата 99 999, защото в региона, където двамата живеят, числото 999 се смята за щастливо. Освен това дарил за благотворителност и сума, равняваща се на 20 на сто от стойността на цветята, за да донесе още повече късмет в семейния живот.

Брак в моргата

Докато някои хора правят планове за сватба, съдбата понякога прави други планове за хората. Сватбата на съсипаната от мъка Мишел Томас се превърна в едно от най-тъжните събития в живота й. Мишел и годеникът й Кевин Лавел организирали важния ден, когато Кевин бил пребит до смърт от улична банда. Съсипаната жена, която вече имала две деца от Томас, решила, че ще има така мечтаната сватба, преди да изпрати към последния му път своя любим. С позволение на болницата тя организирала церемония в моргата, където свещеник я венчал за покойния й любим. На събитието присъствали роднини и най-близките приятели, а бащата на Кевин сложил халката на Мишел. По-късно същия ден погребали Кевин.

Източник: НОВИНАР
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари