Влизаме под влиянието на Ин Метален Петел

0

От днес до 7-ми октомври ще сме под влиянието на прекрасния Ин Метален Петел, научаваме от астроложката Яна.

Природата на този знак се свързва с външната красота, с грация, изтънченост, чувствителност, сексуалност, женственост, с качества като лоялност, честност, в добрите си аспекти, но Ин Метала може да бъде както фино изработено бижу, така и фино, остро, студено острие.

Хората с личен елемент Ин Метал обикновено са много харизматични и обаятелни, но могат да бъдат много студени и жестоки по душа, доста световно известни красавици и красавци са родени в ден на Ин Метал, но доста световно известни убийци също.

Все пак Петела е добронамерен знак, той е един от четирите знака, символи на Любовта в Китайската астрология. Той обича да изказва мнението си, да разговаря, да се изяснява, не допуска недоразумения и неизказани думи в отношенията си, под неговото влияние този месец освен желание за подобряване на външния вид, у хората ще се породи и желание за повече общуване, сближаване, сприятеляване, сдобряване.

Особено любвеобилни и чаровни ще са родените в ден или година на Дракон, Плъх и Маймуна, за родените в ден на Коня месеца на Ин Металния Петел носи нова Любов или преоткриване на стара, а за родените в ден или година на Заек Петела носи напрежение и недоразумения.

По отношение енергийното разпределение в домовете ни, най-благоприятни ще са северозападните и югоизточните зони, там колкото повече време прекарваме, толкова по-благоприятно ще ни въздействат енергиите.

В Запад ще се намират болестотворните енергии, не е препоръчително да се спи в западна спалня този месец, Севера продължава да е все така негативна зона до края на годината, там е добре да поставим нещо червено този месец, както и в Югозапад.

В центъра ще се намира звездата/ енергията на измами, кражби, изневери, разочарования, недоразумения, загуби, освен да избягваме тази зона, особено за важни срещи, разговори, работа, там може да се поставят и 3 бамбукови стръка във вода.

Както вече съм споменавала многократно тук, енергията в центъра винаги се разпростира над цялото пространство и влияе на всички обитатели, затова внимавайте този месец, под влияние и на приказливия Петел да не кажете нещо, което да бъде криворазбрано, използвайте месеца именно за изчистване на всякакви недоразумения, чрез разговори, срещи, чрез повече добронамереност в общуването и да не забравяме - любезността е заразителна!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари