Влади Въргала спечели VIP Brother, актьорът бесен на Ники Кънчев

0
Влади Въргала е бесен на водещия заради приказките по негов адрес Влади Въргала е поредният, който се оплака от поведението на Ники Кънчев  Влади Въргала избесня жестоко срещу Ники Кънчев.
Влади Въргала е бесен на водещия заради приказките по негов адрес Влади Въргала е поредният, който се оплака от поведението на Ники Кънчев Влади Въргала избесня жестоко срещу Ники Кънчев.

Той определя себе си като "професионален откривател на топлата вода".

Владислав Карамфилов, известен в цяла България като Влади Въргала спечели VIP Brother. До последния ден в шоуто останаха общо 7 от съквартирантите: Елена Кучкова, Албена Вулева, Евгения Калканджиева и съпругът й Тачо, Wosh MC, Влади Въргала и Йорданка Христова, но до финалната права стигнаха само Йорданка Христова и Влади Въргала, съобщи novanews.bg. В крайна сметка зрителите на Нова телевизия решиха да връчат титлата „Любима звезда на България”на именно на Влади.

Именно по време на едно от последните си излизания, Кали разбрала по какъв начин е представен актьора в очите на зрителите. Най-вече благодарение на постоянните приказки на Ники Кънчев, че той отчаян и отказал се от живота си човек.

И естествено, побързала да каже на Влади Въргала какво се говори за него във външния свят. Актьорът бил направо потресен от факта, че Ники Кънчев упорито се опитвал да го представи като пълен неудачник. Най-обиден за комика бил факта, че нещата, които е казвал в шоуто, са били изопачени, единствено и само с цел да му бъде изграден образ на провалил се човек.

Всичко това естествено предизвиква съжаление сред зрителите, а това наранявало изключително много актьора. „Няма по-долно нещо от това да те съжаляват“, категоричен е Влади Въргала.

Комикът не спирал да беснее срещу водещия на ВИП Брадър, че го е направил за посмешище и е категоричен, че няма да му го прости. Нещо повече, според запознати се очаква скандалът между Кънчев и Влади Въргала ще ескалира още повече при излизането на актьора от Къщата, задето водещият го е изкарал жалък, научиха от vsekiden.com.

„Нямам думи просто“, изумен е Влади Въргала от поведението на водещия, който успя да настрои и зрителите срещу себе си с доста малоумните си на моменти изказвания.

Преди да влезе в образцовия дом Влади написа за себе си: „Мога да нарека себе сипрофесионален откривател на топла вода. Бях първият човек, който се осмели да направи актьорски скечове в „Ку-ку”. Станах популярен и ме заобичаха. Един свинар ми каза „аз те обичам повече от жената, от децата, повече от свинете, бе!”. Първата скрита камера, която направихме беше на Йорданка Христова. Това е любимата ми скрита камера, просто когато си правиш гаргара с дама винаги е интересно на всички. Някои биха ме нарекли фантазьор, мечтател, идеалист. Може би защото не правя това, което може, а правя това, което мога, но си плащам цената” и добави:

„Влизам в къщата на VIP Brother, за да преборя егото си, да прескоча себе си. Аз съм човек, който може за кратко време да събере страшно много хора около себе си и е достатъчно да кажа няколко думи „Мога да ви върна парите”. В най-дългия вариант това са два месеца”.

Източник: Всеки ден
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари