Виталий Кличко: Путин блъфира с ядрената заплаха

0
Ако Путин използва ядрено оръжие, облакът ще засегне и Русия, руснаците също ще пострадат от радиацията
Ако Путин използва ядрено оръжие, облакът ще засегне и Русия, руснаците също ще пострадат от радиацията Снимка: Facebook

Владимир Путин спомена ядрено оръжие. Има ли някаква подготовка за подобни действия?

Личното ми мнение е, че той блъфира.

Ако Путин използва ядрено оръжие, облакът ще засегне и части от Русия в източна посока, така че руснаците също ще пострадат от радиацията. Това първо.

Второ, ние сме го преживели и знаем какво е.

Главното обаче е, че сме уморени да се страхуваме.

Те разправят какви лоши неща може да станат в Украйна. Разбира се, никой не иска ескалация. Но ние нямаме друг избор и трябва да защитаваме родината си.

Ако Путин говори за ядрено оръжие, това показва колко е слаб.

Защото руската армия не отбелязва успехи на изток, нито на юг и в момента губят голяма част от окупираните територии.

И Путин се опитва да вкара нов дневен ред като говори за ядрено оръжие.

Виталий Кличко, кмет на Киев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    8
    До дебила 7
    Явно не можеш да четеш. Ясно съм написал текста, чл.13, ал 3 от Конституцията на България. И спри да се излагаш, моите образавания, висши, магистратури са повече на брой от класовете, които си завършил.
  • 5
    7
    до 6
    Ама вярно си дебил. Каква е една държава се определя от съответен текст в Конституцията. Та, копирай ми текста, в който се пише, че сме християнска република, защото аз знам, че формата на управление е ПАРЛАМЕНТАРНА република. Идиот, защо се правиш на компетентен в област, в която абсолютно нищо не разбираш. Машиностроенето ли си завършил или строителното?:))) Зарежи какво пише в уикитедията за православието, защото аз пога да ти копирам какво пише за идиотите пак там. Та, дай ми текста в Конституцията, където Република България е определена като православна република.
  • -3
    6
    До говедото под № 4
    Явно никога през своя живот не си отварял Конституцията, иначе надали щеше така публично да се изложиш. Явно в твоето село не са те научили даже и да четеш, иначе щеше да успееш да изсричаш член 13, ал. 3 от КОНСТИТУЦИЯТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ. А между другото в моя коментар никъде не съм споменал думата Конституция, но явно сам си го вкара, като твоя идол Путлер. А и да спестя твой бъдеш "компетентен" коментар един цитат от уикипедия - "Православното християнство или Източно православие е една от трите деноминации в християнството и трета по численост, след католицизма и протестанти. Наброява приблизително 260 милиона души".
  • 4
    5
    Ее
    Ами като блъфира със възможността да използва ядрено оръжие Путин, заповядайте на масата за преговори драги ми украински братя! Или не ви изнася вече щото собствената ви територия ще бъде нарязана на парчета така, както България помни болезнено Ньойския мирен договор...
  • 3
    4
    русенец до 3
    Ще ми припомниш ли къде в Конституцията пише, че сме християнска република, бе теле? Другите ти глупости не ги четох, защото си токсично тъп и може да е заразно.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари