Винаги закачам пакетче чай на огледалото за обратно виждане

0
Ползата от пакетче чай в колата
Ползата от пакетче чай в колата

Лошият мирис често ни преследва в колата. В повечето случаи той се дължи на прекомерна влага или дълго съхранявани в колата предмети. 

Ароматизатори и аромати рядко произвеждат желания ефект: справят се с миризмата за минута-две, но не елиминират източника ѝ.

Днес ще ви помогнем дълготрайно да се отървете от неприятните аромати, сподели Zajenata.bg.

Характерната миризма се появява в центровете на прекомерна влага. Налице е обикновено средство, което може да помогне - пакетче сух чай! Благодарение на свойствата си, обикновеният чай идеално абсорбира излишната влага и дава на въздуха приятен аромат. 

Със сигурност имате няколко пакетчета у дома. Те могат да бъдат използвани като ароматизатор на въздуха в колата.

За начало, измийте колата си отвътре и отвън. След това навийте пакетчето чай около огледалото за обратно виждане по начина, по който поставяте обикновения ароматизатор. Предимството на този натурален освежител е, че можете сами да изберете сорта и вкуса на чая, който ще ароматизира колата ви. Освен това е естествен продукт, който не предизвиква алергии.

Ако ви притеснява вида на пакетчето чай, можете да изберете декоративно пликче (по възможност - дишащо) и да поставите вътре чая.

Всички обичаме ароматния чай заради отличния му вкус, полезността и чувството за жизненост, което той дава. Сега имаме и още една причина да го харесваме!

Източник: Zajenata.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари