Виктория и Юксел спасили жена, изпаднала в несвяст

0
Оказало се, че жената страда от рядко заболяване
Оказало се, че жената страда от рядко заболяване Снимка: bTV

В истински трилър са станали участници наскоро Виктория Петрова и колегата й Юксел Кадриев.

Тежко болна жена припаднала пред очите на новинарите от БТВ. Когато я свестили, тя нито знаела коя е, нито къде живее, нито кои са роднините й. Двамата журналисти обаче успели да издирят родителите й и да я изпратят в болница, пише в. "Уикенд".

Смразяващата кръвта сцена се разиграла пред офисите на БТВ в Малкото НДК в София. Двамата новинари били излезли за малко в почивка пред сградата, за да си вземат кафе. Точно тогава непознатата жена на видима възраст около 35-40 години пред очите им се свлякла на една  от пейките в близост до тях.

Вики и Юксел хвърлили кафетата и се затичали към нея, за да я свестят. Когато дошла на себе си, жената не помнела дори собственото си име. За броени минути около нея се събрала цяла тълпа  от работещи в телевизията, но тя реагирала само на лицето на Виктория Петрова.

Журналистите помолили непознатата да види дали носи документи в себе си. За щастие, тя имала и документи, и телефон, така че бързо успели да издирят родителите й.

Оказало се, че страда от рядко заболяване, заради което губи съзнание и получава временни амнезии. Когато родителите й пристигнали пред НДК, болната дори и тях не разпознала.

В крайна сметка клетницата била откарана в болница и там й помогнали да дойде на себе си.

Източник: Уикенд
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари